Vita:2001

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt CommonsTicker 16 évvel ezelőtt a(z) Képfigyelmeztetés témában
Kedves Szerkesztők,

mielőtt újraírom, a rend kedvéért idemásolom a szeptember 11-ről szóló beírást. "* szeptember 11. - USA New York városában terror támadás érte a World Trade Center-t, és a Pentagon épületét a támadás több ezer áldozatot követelt, és negatív hatással volt a világgazdaság, valamint a turizmus fejlődésére."

Javasolom, hogy 1. Az évfrodulós oldalon mindig jelen időt használjunk (érdekes, a többi bejegyzés mind jelen idejű ezen az oldalon is) 2. Ne fogalmazzunk "hírszerűen", ne akarjunk egy eseményről minden lényegeset itt elmondani - inkább egyidejűleg írjuk meg az itt hivatkozott, még megíratlan témákat. A szócikkben bármi kényelmesen elfér - itt pedig kérdés, miért kell egy esemény világpolitikai hatását elemezni. Viszont olyan adatot, ami a történelemben sajnálatos újdonság - vagyis azt, hogy négy repülőgép-eltérítésre egyidejűleg került sor - itt is szerepeltetni kellene.

--Millisits

Béke Nobel díj[szerkesztés]

Cofi Annannál át kéne írni a származási országot Ghana-ról Ghána-ra. --Ksanyi 2006. október 21., 20:20 (CEST)Válasz

meg központozást javítani, meg idézőjelet... de nem találom, hová van elrejtve az a trükkös sablon.

és a születéseknél ki az a Amelia Mary Carnegie Etherington brit trónörökös? hogy lett ez trónörökös és mi lett a lóarcú Károly herceggel?? – Alensha üzi 2006. október 21., 21:24 (CEST)Válasz

Az egész cikket kell szerkesztésre megnyitnod, és akkor megtalálod Ghánát :)) --Burumbátor társalgó 2006. október 21., 21:34 (CEST)Válasz
jaaa.... értem :D – Alensha üzi 2006. október 21., 21:43 (CEST)Válasz

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. október 16., 00:35 (CEST)Válasz