Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Rev-san/Allapjaim/Magyarországi tömegközlekedési járműtípusok listája

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rev-san 7 évvel ezelőtt

Szia!

Remek listát állítasz össze.

Ajánlom, hagyd ki azt a felelősségkorlátozó nyilatkozatot, hogy "A táblázatokban előfordulhatnak pontatlanságok és hibás adatok. A táblázatok nem biztos, hogy az összes vonatkozó jármű adatait tartalmazzák. "

Senki nem tartja hivatalosnak a Wikipédia egyetlen összeállítását sem, tehát senki nem várj el tőled, hogy felelősséget vállalj a teljességért. Ezért kár szabadkoznod, szerintem.

További jobb szerkesztést!--Linkoman vita 2016. július 24., 19:32 (CEST)Válasz

Üdv.--Linkoman vita 2016. július 24., 19:32 (CEST)Válasz

@Linkoman: köszönöm. Ha lassan is, de haladok... Tavaly egyébként kértem ki adatokat az NKH-tól is, az is elfogadható forrás szerintem, csak oda még nem jutottam el, hogy azt is átnézzem jobban. Sok járműnek még magyarul sincs szócikke, majd ez alapján a lista alapján el lehet kezdeni dolgozgatni rajtuk. Persze jó lenne ezt mind megbízható, nem webes (közlekedésrajongói) forrásokkal, ezügyben majd tervezek könyveket kikölcsönözni a jövőben. Ide vág, hogy kéne majd egy átfogó szabályozás arról, a járművek cikkeit hogy nevezzük el, illetve hogyan építsük fel, mert jelenleg ez elég ad hoc, és minden szerkesztő a saját szájíze szerint csinálja. Az a javaslat is allapon pihen egyelőre. A Közlekedési műhelyt egyelőre még nem zargatom azért ezekkel az ambíciózus projektekkel. :) --Rev L. Snowfox vita 2016. július 25., 23:30 (CEST)Válasz