Szerkesztővita:Borsos Gabor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tacsipacsi 6 évvel ezelőtt a(z) Öncikk témában

Öncikk[szerkesztés]

Üdv! Az általad saját magadról vagy közeli ismerősről alkotott (Wikipédia:Borsos Gabor szócikket) törölni fogjuk, de nem azért, mert rólad (rólatok) szól, és nem azért, mintha nem volnál (volnátok) fontosak nekünk, hanem mert a szócikk névtérbe kerülő lapoknak téma szerint meg kell felelniük a nevezetesség kicsit egyetemesebb feltételeinek.
  • Mindenki írhat viszont magáról a saját userlapján, ha már regisztrált.
  • Hogy a munkád ne vesszen kárba, ide, a vitalapodra átmásoltuk, amit alkottál, és felhasználhatod bátran a már célja szerint is valóban rólad szóló lap elkészítésekor. (Akkor se ess kétségbe, ha törölték a lapot, és nem másolták át neked a tartalmát, az adminisztrátorok vissza tudják nyerni.)
  • További szerkesztéseid előtt légy oly kedves, tanulmányozd át a Wikipédia alappilléreit! Mielőtt új szócikk szerkesztésébe fogsz, nézz körül, mit lehet és mit nem, s ha mégis, akkor hogyan!

További minden jót kívánunk! Tacsipacsi vita 2017. július 9., 20:08 (CEST)Válasz

Borsos Gábor "Baku" Toronydarus

Született 1973-ban Enyingen. Egy kis Faluban Mezőszilason nevelkedett, majd az általános iskola után Dunaújvárosban folytatta a tanulmányait.

18-évig Dunaújvárosban dolgozott, Majd szakmát váltott és elment toronydarusnak.

Eleinte Magyarországon szerzett tapasztalatot a munkájában, majd folyamatosan külföldön dolgozott.

Majd 2009-ben Azerbajdzsán Bakuban dolgozott darusként, innét is lett a beceneve Baku, majd 9 hónap után mikor hazaérkezett az Azeri baltással hozták összefüggésben, de csak a média keverte fel a port.[1]

2011-ben egy külföldi acélszerkezet építő céghez felvételizett toronydarukezelőként, bejárta Európát Svédországig, 2016 nyarán a fiát is ifj Borsos Gábor Eduárdot magával vitte külföldre.

Majd 2017 tavaszán problémája adódott, és hazaköltözött.

Jelenleg is egy Magyar cégnél dolgozik toronydarusként a nagyvilágban.[2]