Szerkesztővita:Bölény

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt BinBot 8 évvel ezelőtt a(z) Elavult "document.write" van a javascriptedben! témában


Speciális:Ellenőrzési statisztika

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Bölény!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz a bölénypaták első lépései oldalon találsz bevezetőt. Kérjük, különösen ügyelj, a Wikipédiában pici cicák is ólálkodnak, nehogy agyontaposd őket bölénypatáiddal! A WP:TALI lapon látod, hol van legközelebb wikitali, amit ajánlatos elkerülnöd, ha nem akarod nyárson, bölénysültként végezni.

Ha van kedved, a Kategória:Gasztronómia cikkei közül kiválaszthatod, milyen szószban szeretnél úszni a tányéron és milyen köretet rakjunk melléd.

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatnál magad mellé, de neked nem ajánlom, mert kevés köztük a vegetáriánus és az állatvédő.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! ~ Alensha  hö? 2008. október 20., 22:27 (CEST)Válasz

kiemeltszavazás[szerkesztés]

Szia! Látom aktivízáltad magad. Van nekünk egy kiemeltszavazásunk. Várom ott a véleményed a cikkekkel kapcsolatban. Szajci reci 2010. április 20., 08:29 (CEST)Válasz

Köszönöm:D Szajci reci 2010. április 20., 08:31 (CEST)Válasz

Oktatási anyagok[szerkesztés]

Kedves Bölény! Megkaptam észrevételedet, üzenetedet és kritikádat ... értem őket és jogosak, oda fogok figyelni rájuk! Viszont akkor van egy kérdésem, segítségkérésem, hogy hogyan csináljam jól! A részleteket leírtam a saját vitalapomon, kérlek nézd meg és válaszolj rá. Köszönöm előre is a segítséget, üdvözlettel, HoZso. (Ui. azért írtam ide is, mert nem tudom, hogy ha a saját vitalapomon válaszolok csak, akkor azt is megkapod-e automatikusan, vagy sem?) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője HoZso (vitalap | szerkesztései)

Szia, igyekeztem megfogadni tanácsodat, remélem sikerült! A koncepció az lett, hogy csináltam egy ISO 9001 c. lapot, ahová betettem annak követelményeit szövegesen feldolgozva. A végén csak a használatra vonatkozó külön magyarázatot és értelmezést tartalmazó prezentációra tettem egy kifelé linket, azt is a slideshare-s oldalra. A többi kapcsolódó témakörhöz (minőségbiztosítás, minőségirányítás, minőségirányítási rendszer, ...) pedig ahol az ISO 9001 megemlítésre kerül, oda egy ide mutató linket helyeztem el. Szerintem így van minden a leginkább a saját helyén. A lábjegyzetekben néhol betettem egy linket a MinőségDoktorok.hu honlapra. Ez NEM üzleti és marketing oldal, hanem kimondottan azért hoztuk létre, hogy a köztudatot, a kis és középvállalkozásokat segítsük információval a minőségbiztosítás (és információbiztonság) helyes értelmezésében, használatában, jó példák (best practice-k) bemutatásával, illetve a káros közhiedelmek (pl. kötelező rossz, túladminisztráltság, stb...) elleni ész-szerű harcban. Remélem, ezt így nem tekinted a wiki elvei ellen valónak, hiszen ez az oldal is inkább pont ugyanazt a célt szolgálja! Üdvözlettel, HoZso (Zsolt) 2010.07.24. 13:15

Ferrara[szerkesztés]

(Bocs, hogy ideírok, csak most nincs hangulatom a liquidthreadshez :) Szerintem a városoknál nemcsak a híres szülötteket jó gyűjteni, hanem az odakötődő összes híres embert, így akár mehetne oda a sokvezetéknevű Melinda is. Logikusabb is, mert pl. Miskolcra is nagyobb hatással volt pl. a pesti születésű expolgármester, mint a miskolci születésű, aztán pár évesen onnan elköltözött Szabó Lőrinc (akit egyébként nagyon szeretek és amúgy jól tette, hogy Miskolcon született :) Szóval kedves bölényes zokni, ha gondolod, szólj a gazdádnak, hogy csapjon a patáidra, mert nem kellett volna kitörölni :D pussz, gyilkosod 2010. október 18., 11:13 (CEST)Válasz

Felmérés[szerkesztés]

Szia! Felmérés folyik a járőrök körében az alábbi két kérdéskörben:

  1. Aktív járőre vagy-e a Wikipédiának, illetve ha nem, igényt tartasz-e a járőrjogodra? (a kérdés második fele adminisztrátorokra nem vonatkozik)
  2. Ha aktív vagy, sorold fel érdeklődési köreidet, mely témákban lehet számítani Rád a megjelölések terén.

A felmérés lényege, hogy megtudjuk, milyen témakörökben van kellő járőrlefedettség, és melyekben lenne szükség újak bevonására (is). Ezen tudsz javítani, ha az érdeklődésedbe tartozó témakörökből minél több szócikket veszel fel a figyelőlistádra.

Ha időd engedi, a Szerkesztő:RepliCarter/Járőrök lapra várom válaszodat. Előre is köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 10., 21:31 (CET)Válasz

P. A.[szerkesztés]

Szia! Élesítenéd a Pályi András és Márai Sándor-díj szócikkeket? Előre is köszi! 91.82.166.106 (vita) 2011. január 21., 15:46 (CET)Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Bölény/vector.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 23:01 (CEST)Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Bölény/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 23:01 (CEST)Válasz