Szerkesztő:Zoknimanó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Zoknimanó bevallottan User:eLVe divatos, színes, új zoknija, mely ugyan már márciusban megszületett (tanú van rá! ;), de eddig fiók mélyén lapulva várta az emanációt.


Létét az emberiségből való teljes kiábrándulása lét és nemlét határaival való metafizikai szembenézéskét, gyors egymásutánban elfogyasztott kolbászos szendvicsa sárga irígység (melegszik...;)), a sima egyszerű muszáj és szükség hívta létre, valamint az eddigi zoknitörténelem és pár aktív zokni működésének áttanulmányozása, és indokaik meghányása-vetése.


E zokni szükségállapotokra van fenntartva. Úgymint: atomháború, száj- és körömfájás, Mónika-show, ha gazdája olyan helyen lenne, ahol inkább jobb szeretne nem lenni; ha önkontroll[1] alá helyezte magát és beleszállt önmagába; ha depresszív és inkább nemkommunikálna, erősen wikiaddiktív lévén azonban muszáj valahogy mégis jelen lennie; ha unja már Naaagy Sárga Csíkot és hosszabban szeretne valamit szerkeszteni és csak szerkeszteni szeretne (ezekben User:eLVének segít be).

  1. az egyetlen elfogadható troll ;))


Ez a zokni is - mint természeténél fogva minden zokni - igen gonosz (na jó, talán nem annyira, mint a többi ;). Tehát, bár jámbornak látszó tárgy (JLT), de nem kötni beléje! (pláne nem horgolni beléje! ;)


Elég buta zokni. (Mint a hímnemű zoknik általában. ;) Csak fajtársakkal és gazdája ismerőseivel kommunikál, tehát összes nyavalyád, panaszod, kifogásod, megjegyzésed User:eLVe vitalapjára írd, mert tőlem bizony nem kapsz rá választ!


Ez a zokni deklaráltan nem szavaz. És akik ismerik gazdáját, tudják, hogy ebben nem (sem) fog csalni, mert megmondatott:


„Zokniban nem ismerek tréfát!” ;)


Végezetül hidd el és komolyan fontold meg:

A lábgomba tényleg nem játék! ;-)






Mit dúdol a Zoknimanó? Zoknimanó, mert érzelmes lélek, általában tökéletes hülyeségeket dúdol, mint például ezt itt, de azt is csak egészen halkan:

„Ha Koncz Zsuzsával / járhatnék egyszer
az lenne találka / az igaz szerelemmel
úgy vagyok ezzel, / tudod,
én mindig lehetetlent / akarok” ;-) [1]



Igazolom, hogy Zoknimanó tényleg az enyém. – eLVe kedvesS(z)avak 2009. július 9., 15:32 (CEST)