Szerkesztő:NeverDie 138

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

John Freeman[szerkesztés]

John Freeman aki Gordon Freeman testvére, a Half Life Full Life Consequences fanfictionben és videóban tünik fel. Az első kettő(HLFLC,HLFLC:What Has Tobe Done) és a negyedik egyben utolsó(HLFLC:Free Man) epizódok hőse. Egy "office"-ban dolgozik, az átlagos "lab" ruhájában, amikor kap egy e-mail a testvértől, aki segítséget kér tőle. Ő azonnal felrohan a tetőre és miután "bezárva hagyta a normális embereket" felpattan a motorjára és egy hátraszaltóval elhagyja a tetőt. Később reménykedik, hogy nem lesznek zombik a környéken mivel nála nincs fegyver(wepon). Ezután belefut egy rejtett rendőrautóba, és miután kiderül a rendőrről, hogy egy "fejrák zombi"(headcrab zombie) John Freeman elhajt onnan, és nem adja oda a jogosítványát. A környék szép, a növények énekelnek és a nap és a madarak már majdnem lent voltak az ég tetjéről. Majd megérkezik Ravenholmba, ahol egy "nem kéne idejönnöd"(You sudnt come here) felirat várja. Vissza is fordulna, de miútán meghallja testvére Gordon Freeman kiáltását, odasiet. Beugrat a városba és a motorja kiüti a zombikat John Freeman előtt. Észreveszi, hogy itt már kosz van és a nadrágok is halottak. Majd összetalálkozik egy zombi szellemekkel(Zombie Goasts) teli házzal, felszólítja őket a távozásra(Zombie Goasts! Leave This Place!!!!!). A szellemek tiltakoztnak(But this is our house!). John Freeman bocsánatot kér, majd tovább halad. Belefut a testvérébe aki éppen a final bossal küzd. A testvére Gordon Freeman felkiált, hogy "John Freeman Over Here!" és John Freeman oda is siet! Majd John Freeman a final bosst szemen lövi, és Gordon Freeman-el együtt megöli. Majd a következő párbeszéd hangzik el: "Köszönöm, hogy segíthettem bro!" "Legközelebb gyere hamarabb." és nevetnek. Majd John Freeman felkiált: "Figyelj Bro!" és felmutatott az ég tetjére(Pointed up to the top of the sky!). Erre azt mondja Gordon Freeman: "NEM! Bro fuss el innen amilyen gyorsan csak tudsz!" és John Freeman olyan gyorsan kisétált, ahogy csak tudott! Majd visszanézett és látta, hogy Gordon Freemanre rálépett a next boss! "Még elkaplak gonosz boss!" mondta John Freeman a tüdők tetjén! Ez az első rész története röviden. A többit elolvashatjátok itt.

Kinézete John Freemannek nincs HEV ruhája, csak egy egyszerű harci ruhája, illetve az első rész elején egy lab ruhája. Körszakált viselt és általában hülye arckifejezéseket vág a Face Posernek köszönhetően.

Emlékezetes mondatok

"its time for me to live up to my family name and face full life consequences" "I cant give you my lisense officer,Because you are headcrab zombie" "Zombie goasts leave this place" "thanks i could help, bro" "I'll get you back evil boss!" "Gordon Freeman is now these hands... i must kill the next boss and live up to full-life consequences!" "These birds dont have to see Gordon Freeman yet. its not time." "I WILL KILL THE BOSS AND GORDON FREEMAN WILL BE HAPPY SOUL!" "Zombie goasts i have killed your friends at the old house and i dont want to shoot your heads. move near the countrysides and you will be friends of John Freeman." "You are dead bro and i killed the evil boss." "COMBINES YOU KILLD WIFE?" "I loved wife like sun raise... DARK MAN YOU WILL SUFFAR!" "Gordon Freeman you are my bro and I killed next boss. Combines science is bad and made you tricked bro stop the button and glowing." "Son take people on motorcycle and leave city. Make people safe son and nothing happen to them."