Szerkesztő:Dr. Cheasmarmeg/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Védekezés Chemtrail ellen

Ne habozzon, védekezzen!

Védekezés Chemtrail ellen: valóban hatékony, mérésekkel alátámasztott![szerkesztés]

Már a 2000-es évek előtt napvilágot látott teória, amely különbséget tesz a repülőgépek által kibocsájtott, indirekt módon keletkező, valamint a szándékosan, nagy magasságban porlasztott kémiai-kisérleti vegyületek között. Mivel semmilyen társaság, cég vagy társulat nem ismerte el hivatalosan, sem pedig egyik szélsőséges és radikális szervezet nem vállalta fel, így nem maradt más módszer a bizonyosságra, mint a biológiai mérések a különböző országokból érkező/induló utas és teherszállító repülőgépek légifolyosóinak feltérképezése és vizsgálata. 

Mérések:[szerkesztés]

Az Algascan és a Medichem nevű Svájcban működő független kémiai vegyületeket elemző és előállító céggel kollégáimmal több alacsony légköri mintát, valamint a rezidens repülőterek környékén vett talajmintákat,- különös tekintettel a teherporták környékén vett minták - szállíttattunk  Basel városába, a két laboratóriumba. A teljesség igényével, valamint szándékosan nem tájékoztatva a két labort a vizsgálandó anyagokról, két, teljesen független méréssel nyert bizonyosságot a psychoszomatikus anyag, amit nagy valószínűséggel oldott állapotban tudnak egy bizonyos Pitot-cső segítségével az alacsony nyomású légkörbe juttatni. Fajsúlyát tekintve alacsony g/mol kémiai anyagot tartalmazó alkoholos oldat, ami a porlasztásnak köszönhetően több ideig marad a légkörben látható, mint a hagyományos, úgynevezett Kondenzcsík.

A veszély:[szerkesztés]

A hatóanyag a szervezetbe jutást követően mikrobiológia hatás alá veszi a szervezetet, és lassan, kb. egy év alatt fejti ki destruktív hatását a kognitív tudatban. Lásd: Kognitív idegtudomány  Hatástanulmányaink szerint alapján a felkeresett betegek hasonló problémákról számoltak be: általános elmezavar, fejfájás, köhögés, nehézkes légzés, kettős-látás, intelligencián belüli romlás. Tapasztalható, hogy egyre kevesebb dolgot tud fejben tartani a páciens, képtelen hosszabb távon koncentrálni, romlik a munkamorálja, valamint sokszor agresszívabb megnyilvánulásai vannak a kisebb, és kevésbé bosszantó problémák fellépésekor.

Védekezés:[szerkesztés]

A legegyszerűbb az érintett légifolyosó-járatok elkerülése, költözés olyan területre, amely hatótávolságot tekintve legalább 30km vagy nagyobb távolságra található a légi-forgalom által érintett területektől. Természetesen ez a legnehezebb, de a leghatásosabb módszer.
A légkörből érkező mikro-molekulák egyértelműen pozitív töltéssel rendelkeznek, így nagyon hatásos módszer lehet az alufólia, amelyből tölcsér szerű sapkát készítve és hordva szintén pozitív töltésűvé válik a körülöttünk lévő levegő nagyjából egy karnyújtásnyi távolságra. Ezáltal nem lélegezzük be a kemikáliát, érezhetően jobb lesz a közérzetünk néhány nap használata után. Elsőre sokan vonakodnak attól, hogy akkor hogyan menjenek munkába, üljenek fel a buszra, mert ez egy külső szemlélő számára furcsának tűnhet. Ne féljünk kimenni vele az utcára, vagy dolgozni akár ebben a viseletben, főleg ha szabad térben tartózkodunk!!
Gyógyszeres kezeléssel lehet a tüneteket enyhíteni, ezzel kapcsolatban keressük fel a körzeti orvosunkat, és kérjünk teljes vérképet lehetőleg nehézfém-szűréssel, valamint kenetet a nyálkahártyáról, mi alapján kiderülhet, ÖN mennyire szennyezett környéken lakik.