Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:DnielM/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

DETOXIZMUS[szerkesztés]

A detoxizmus nem egy új keletű vallás már a sumérokra is vissza lehet vezetni habár a köztudatba csak a napjainkban került újra vissza.

A Detox szó jelentése méregtelenítés, megtisztulás. A vallás lényege is erre vezethető vissza mivel a detoxizmus fő célja a spirituális és testi megtisztulás, méregtelenítés.

Viszont a megtisztulás nem egy egyszerű feladat ebben a vallásban. Ugyanis a teljes extázisba csak egy rögös úton lehet eljutni.

Első lépésben az ifjú discipulusok egybe gyűlnek és a közeli italellátóba mennek ahol felszerelkezhetnek a legfőbb eszközöket. A tapasztaltabb membrák már egyedül is eltudják végezni a feladatot viszont ha egyedül érik el a végső állapotot akkor könnyen eltávozhat köreinkből. Ha a szükséges előkészületek megvannak a fiatal tanítványok elkezdenek kisebb, nagyobb körökben iszogatni. Ha gyorsan akarnak mámorba esni különböző italos játékokat alkalmaznak más esetben viszont a jól megszokott körbe ülés beszélgetés és egyéb foglalatosságokat művelnek. Mikor valaki eljut a csúcsra akkor sok esetben egy apró emlékezett kieséssel de eljut egy kórteremnek tünő kedves kis szobába ahol az aktuális vezetőnk Zacher Gábor fogad aki elbeszél velünk az életünkről a terveinkről és utat mutat a jövőbe ahol egy új élet vár barátok közt...

Dr Zacher Gábor kiről már 12 évesen egy tortát neveztek el ami méltán a híréhez gyorsan az ország tortájává választották a jelenlegi detoxisták vezetője, védelmezője. Több más vezetője is volt ennek a vallásnak kezdve Caius Iulius Caesar-tól aki megalkotta a Dankó-Rúzsa-La'Fiesta szentháromságot. A sok történész tévesen úgy hiszi csak a római birodalom miatt ölték meg a detoxisták vezetőjét de igazából fia Brutus csak a detoxizmus vezetőjévé szeretett volna válni.

Erről a vallásról nagyon sok írott dokumentum elveszett az évszázadok során így kevés információt sikerült csak összegyűjteni tudósainknak de szerencsére a Terminus Kollégium győztes csapata a Zártosztály (Piros csapat) sikeresen gyűjti mai napig a tudást eme csodás vallásról.