Szerkesztő:Cirkalo1/Naomi Dorrit

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Sablon:Lost-szereplő Naomi Dorrit egy kitalált szereplő az ABC Lost című televíziósorozatjában.Marsha Thomason játsza.

Alább a cselekmény részletei következnek!

Naomi Dorrit ejtőernyővel érkezett a Szigetre. A dzsungelben felakadt a fák között. Desmond, Charlie, és Jin találta meg. Mikhail meggyógyította. Mikor megérkezett, Desmond összetévesztette Pennyvel, régi szerelmével.

A szigetre kerülése előtt[szerkesztés]

Naomi elmondása szerint egy mentőalakulatnál dolgozott, amit Penelope Widmore bérelt fel szerelme, Desmond megtalálására. Penelope pontos koordinátákkal segítette a csapatot, de Naomi szerint ezek az óceánra mutatnak. Egy napon, Naomi az eredménytelen kereséséből akart visszatérni helikopterével a hajóra, ami 80 tengeri mérföldre volt a szigettől, de hirtelen zuhanni kezdett, és szárazföldet pillantott meg maga alatt. Valahogy sikerült rátalálnia a szigetre. Naomi katapultált, még mielőtt a helikopter az óceánba zuhant.

A Szigeten[szerkesztés]

Naomi egy helikopterből uggrott ki,mely már majdnem lezuhant, és ő az utolsó pillanatban megmenekült.A szigeten beleakadt az ejtőernyője a faágakba,és elvesztette az eszméletét.Mikor kiugrott, nála volt egy szatelit telefon és a 22 csapdája cimú regény.(Ardil-22, egy Brazil kiadás Portugáliában), mely tartalmazott egy fényképet Desmondról és Pennyről. (többek között úgy mint egy csomagja marhahús pörköltöt, egy nutra gyümölcs rúdot és a hula babát). Egy jelzőfény fegyvert is találtak nála. Mielőtt Desmond meglátta volna a lány arcát,azt hitte,hogy Penny jött megmenteni őt.Desmond beszélt hozzá ,és csak akkkor tudta meg hogy nem Penny az hanem Naomi ,miután a napellenzőjét eltávolította.Desmond Jin, Charlie Hurley ("A 22-es csapdája")

Amikor ő kiugrott a helikopterből,viselt egy oxigén álarcot, egy napellenzőt, és fel volt felszerelve jelzőtűzzel.

Naomi tüdődejét átszúrta egy egy faág amikor ő leszállt. Ő kérdezett "出 ("Mi történt?") Mandarinban (Kínai), és akkor mondta ő volt haldokló Spanyol és Olasz mint Desmondban látogat neki . Mikhail ekkor hirtelen megjelenik,de Jin és Desmond elfogják őt.Mikhail azt mondja,hogy a lány tüdejét átszúrta egy faág és hogy ha nem kap segítséget elvérzik,de csak akkor segít ha elengedik.Mikhail igazatt mondott.Megtudta menteni a lányt. . Mialatt még nyilvánvalóan kábult volt, beszélt neki egy idegen nyelven, és Mikhailnek megköszönte hogy hogy megmentette az életét,tényleges szavai ezek voltak "Eu não estou só" melyik Portugál "Nem vagyok egyedül".

Mikor felébred, azt kérdezi Hurleytől hogy hol van, (angolul , egy Mancuniannal Angol hangsúly). Ő azt mondja egy Szigeten ,ahová a Oceanic Fligh 815 is lezuhant. A lány azt mondta, hogy ez lehetetlen, már megtalálták a gépet és egy túlélő sem volt.(D.O.C)

Naomi elmondja Sayidnak,hogy egy társaságát felbérelte, (egy Penelope Widmore nevezetű nő),hogy vezessen egy egy keresési és mentési munkálatot azon célból találják meg Desmondot. (ez állítás kérdéses a Szezon 3 finálében "Tükorország"," amikor Penelope Widmore megjelenik és nem ismer semmi Naomit). Naomi szintén elmondja Sayidnak hogy az egész repülőgépet megtalálták a Bali partjainál 6 mérfölddel egy Óceáni árokban. Ő szintén elmondja hogy leküldtek néhány robotkamerát hogy fésüljék át a terepet.Azt is elmondja, hogy megtalálták az összes holttestet.Kate-nek is elmondják, és Jacknek is. Naomi elmondja hogy 80 mérföldre egy hajó van a tengeren és lehetne üzenni a hajón levőknek, hogy megvan Desmond és vannak túlélők a lezuhant repülőről is. ("A hajó").

Később, Naomi megkérdezi Charlietól ki verseng a Szigeten.Elkezd beszélgetni Charlieval felfedezi hogy szereti Charliet, Naomi Manchesterből való. Naomi elmondja Charlienak hogy amikor megtalálták az Oceanic Flight 815-nek a roncsait és nem találtak túlélőket,elmondja neki, hogy volt egy nagy búcsúztatás temetőben és a zenekaraa Drive Shaft kibocsátott egy új amolyan "Greatest hits" albumot és hatalmas sikert aratott. ("Greatest hits")

A 93. napon Jack, Rousseau és Naomi vezetett a többsége a Lostiesnek a rádió torony felé, hol ők volna kísérlet váltás egy jelzés neki csónak következő Charlie leállása a signal-blocking rendszernek a Tükör állomás.Utazásuk, voltak találkozott Ben és Sayid, Ben próbálja lebeszélni Jack-et hogy felvegye a kapcsolatot Naomi hajójának legénységével.Ben elkészült egy pontja közelgő Naominak és bemutat önmaga előtt Jack mondta övé nem beszélgetni neki .Ben állít Jack az Naomi nem 'ki ő mondta ő was', azt mondja 'Ő a rossz fiúkhoz tartozik', és ha felvenné a kapcsolatot a hajóval,akkor mindenki meghalna a Szigeten.Később Később Jack megtámadja Ben-t és brutálisan összeveri, és tovább vezeti a csoportot a a torony felé. gyémántkeménységű az Naomi nem volt ki Ben igény ő volt . ("Keresztül a tükrön")

A csoport a rádió toronynál volt, és Naomi épp kapcsolatba akart lépni a hajójával,amikor Locke egy kést dobott beléje. ("Keresztül a Tükrön")

Apróságok[szerkesztés]

  • Naomi hívott "Ejtőernyős" eredeti nyelven "Catch-22" sajtóközlemény . A sajtóközlemény módosított és neve felfed hogy Naomi, noha neve soha beszélt az epizódban. A gyártásvezető van óta felfed neve Naomi Dorrit ban egy podcast.
  • Naomi egy Bibliai név az eszközök "kellemesség". Úgy tűnik a könyvban Ruthnak, melyik szintén egy Bibliai név megjelenik ban "Catch-22".
  • a Bibliaban, után Naomi's férj és fiú meghal, övé daughter-in-law Ruth megtagad elhagyni övé. Naomi belső kényszer maradni övé otthon országaban, de Ruth rábeszél fogni övé vissza Naomi's otthona. Ruth férjhez megy a gazdag Boaz és ad születés egy fiú. Naomi elfogad ez gyermek, ki történik a nagyapja Király Davidnak és eképpen egy őselőde Jézusnak.
  • A párbeszéd között Ruth és Naomi előtt beállítás kinn Bethlehem tartalmaz " embereid lesz az enyéim és Istened Istenem. Hol meghalsz Én fog meghal" (Ruth 1:16), egy végső kifejezése szeretetnek általában idézni Keresztény és Zsidóban esküvő.
  • Mindkét Naomi és Ruth első szerepel karakterek ban "Catch-22".
  • család neve Dorrit felfed a Tisztviselőben Elveszett Podcast/april 30, 2007. "Egy nagyon Dickensian név", értelmében Carlton Cuse.
  • Kicsi Dorrit egy soros regény Charles Fene közzétesz eredetileg között 1855 és 1857. A novel's főszereplő hívott Amy Dorrit. Ez egy munkája szatíranak a hiányossága a kormánynak és társadalma az időszaknak.

Megválaszolatlan kérdések[szerkesztés]

  • Miért mondta azt Ben, hogy Naomi a 'rossz fiúk'-hoz tartozik?
  • Miért beszél ennyi nyelvet Naomi?
  • Valóban egy mentőcsapat tagja?
  • Miért viselt ejtőernyőt, ha ő volt a helikopter pilótája? (nem minden katonai helikopter pilótája visel ejtőernyőt)
  • Miért nem viselt oxigén-maszkot?
  • Azt mondta, amikor zuhanni kezdett, látta a szigetet. Hogyan látta a szigetet, ha sötét volt? Miért éjszaka szállt fel a helikopterrel?
  • Honnan tud Desmondról és Penelope-ról, ha valójában nem Penelope a megbízója?
  • Honnan van fényképe Desmondról és Penny-ről?
  • Miért nem mondta el a túlélőknek, hogy hol is van a sziget valójában?
  • Naomi halott?


Külső hivatkozások[szerkesztés]