Szerkesztővita:Blua lago

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt VRéka (WMM) 4 nappal ezelőtt a(z) Májusi wikitalálkozó témában

Szia! Jó, hogy itt vagy.

Ez egy szerkesztői vitalap – gyakorlatilag az én személyes üzenőfalam. Bátran hagyj itt egy üzenetet, igyekszem válaszolni. Kérlek vedd figyelembe, hogy a tizenöt napnál régebbi megbeszélések automatikusan archiválódnak.

Átnevezés - Lord Rothermere[szerkesztés]

Kedves Blua Lago!

Elnézést, hogy elírtam a nevedet. Ezentúl jobban odafigyelek majd. (Úgy látszik, a szemem nem elég jó, mert még most is, hogy rápillantok, a Bluát Bluenek olvasom.)

Akkor legelőször a Harold Harmsworth-szócikk vitalapjára teszem föl átnevezési kérelmemet.

Tegzes Tegzes vita 2024. január 11., 17:21 (CET)Válasz

Szia! Tégy bátran így, a vitalap jó hely a cikkel kapcsolatos diskurzus kezdésére. Arra reagálva, hogy a Bürokraták üzenőfala/Átnevezés szó számodra a szócikkek átnevezését jelentette: az üzenőfalak, projektlapok tetején általában rövid leírást találhatsz azzal kapcsolatban, hogy azok mire valók, illetve mi a használatuk megfelelő módja. Itt a lap tetején például rögtön ez látszik: „Ezen az üzenőfalon a szerkesztői azonosítók megváltoztatásával kapcsolatban hagyhatsz üzenetet a globális átnevezőknek”.
További jó munkát a Wikipédián! Blua lago (üzenetküldés) 2024. január 11., 17:36 (CET)Válasz
Köszönöm szépen. Máris rámegyek a Harold Harmsworth-szócikkre. Tegzes vita 2024. január 11., 17:41 (CET)Válasz
Kedves Blua lago!
Remélem, nem úgy vette ki magát az, amit a Lord Rothermere-es átnevezési elképzelésnél írtam, hogy téged vádollak kioktatással.
Nem! Az dühített fel, hogy Pagony már megint kigúnyolt, csak azért, mert nem mindig látok elég jól, s kihagytam egy betűt. (Persze ha más ír el valamit, az sose baj, csak én vagyok ugye az, aki miatt kinevetik a Wikipédiát és akit mindig nevetség tárgyává lehet tenni.)
Szóval elnézést, ha netán félreérthetően fogalmaztam volna.
Tegzes
Most azt hiszem, úgyis bedobom a törölközőt. Valójában nekem két szívügyem volt a Wikipédián, s mindegyikkel befuccsoltam. Az Émile Zola-szócikket nem tudtam szabadon szerkeszteni, pedig ő a kedvenc íróm és azért tudogatok róla egyet s mást. A Derkovits Gyula-szócikknek pedig egy olyan jó képanyagot csináltam, hogy még a Nemzeti Galériások is megdicsérték - erre mi lett vele?!
Na szia! Kikapcsolom a számítógépet, mert ebből elég volt. Tegzes Tegzes vita 2024. január 15., 14:15 (CET)Válasz

Hivatkozás csere[szerkesztés]

Szia! Megkérhetlek, hogy bottal cseréld a skizofrénia (átirányítás) szócikkre mutató hivatkozásokat, hogy azok a szkizofrénia szócikkre mutassanak? Előre is köszi! Üdv: Xing 興 Mesélj csak 2024. március 19., 10:04 (CET)Válasz

@Xing Szia! Úgy látom, mind a két alak helyes. Az a kérésed, hogy szimplán „kékítsem” a linkeket, tehát [[skizofrénia]] [[szkizofrénia|skizofrénia]]? Blua lago (üzenetküldés) 2024. március 19., 19:08 (CET)Válasz
Szia, pontosan, ez lenne a kérésem. Xing 興 Mesélj csak 2024. március 19., 19:40 (CET)Válasz
@Xing Készen van. Blua lago (üzenetküldés) 2024. március 19., 20:18 (CET)Válasz
Köszi szépen! :-) Xing 興 Mesélj csak 2024. március 19., 21:40 (CET)Válasz

Májusi wikitalálkozó[szerkesztés]

Kedves Blua lago! A következő wikitalálkozót május 18-án szombaton tartjuk, amikor A 2023. év szócikke és A 2023. év közreműködője díjazottjait is szeretnénk megünnepelni, így téged is szeretettel várunk! Érdeklődnék, hogy számíthatunk-e rád, el tudsz-e jönni? Üdvözlettel: VRéka (WMM) 2024. május 6., 11:54 (CEST)Válasz