One Flu Over The Cuckoos

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
One Flu Over the Cuckoos
Totál Dráma Akció
2. évad, 8. epizód
Eredeti címOne Flu Over the Cuckoos
Rendező
  • Todd Kauffman
  • Mark Thornton
Első sugárzás2009. április 12.
Első sugárzás Magyarországon2009. október 29.
Kronológia
ElőzőThe Chefshank Redemption
KövetkezőThe Sand Witch Project
A Totál Dráma epizódjainak listája

Az One Flu Over the Cuckoos a Totál Dráma Akció című kanadai animációs sorozat nyolcadik epizódja.

Leírás[szerkesztés]

Este Chris mindenkinek ad egy orvosi kézikönyvet, amellyel fel kell készülni a másnapi próbára. Emellé kap mindenki egy szelet pizzát, amelyről Duncan megállapítja, hogy nem romlott, és a feltétek is teljesen normálisak. Majdnem mindenki végzi a dolgát, de Duncan és LeShawna nem tanulnak a próbára, és LeShawna a pizzából sem eszik.

A próbán az a feladat, hogy össze kell rakni Franken-Chris testrészeit úgy, hogy egy nyálkával teli medencéből megpróbálják a darabokat bungie-jumping-kötéllel való zuhanással megszerezni, majd összerakni. Miközben rakják a darabokat, Chris kérdéseket tesz fel nekik a könyvből, amiből tanulni kellett. Miután végeztek, Chris kimegy a "rendelőből".

Ezután érdekes módon LeShawnán kívül mindenki "megbetegszik". Heather, Lindsay és Duncan elhányják magukat a rendelő közepén, Justinnak bedagad az arca, Harold pedig "megvakul". LeShawna rájön, hogy ennek a pizza az oka. Kiderül, hogy a sajtszóróban igazából viszkető por van, és attól kapta mindenki a könyvben leírt álbetegségeket. Kiderül, hogy a könyv is hamis, és a borítója is csak egy régi csomagolópapírból van. De néhányan könnyebben megúszták: Izzy, LeShawna, Duncan, Harold (róla kiderül, hogy csak becsukta a szemét; nem vakult meg) és Beth. A jutalom az, hogy egyikőjük elmehet a legjobb barátjával egy fürdőbe. LeShawna úgy tesz, mintha sírna, csak hogy ő mehessen el a fürdőbe az unokatestvérével, és végül ő is megy.

Státusz[szerkesztés]

# Helyezés
Leshawna Nyer
Heather Nyer
Owen Veszít
DJ Nyer
Duncan Nyer
Beth Veszít
Harold Nyer
Justin Veszít
Lindsay Veszít
Izzy (2) Veszít