All-Star Baseball ’97 featuring Frank Thomas

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
All-Star Baseball ’97 featuring Frank Thomas
FejlesztőIguana Entertainment
KiadóAcclaim Entertainment
SorozatAll-Star Baseball
PlatformokPlayStation, Sega Saturn
Kiadási dátum
  • US 1997. június 30.
MűfajSport
JátékmódokEgy- és többjátékos
SablonWikidataSegítség

Az All-Star Baseball ’97 featuring Frank Thomas baseball-videójáték, az All-Star Baseball sorozat első tagja, melyet az Iguana Entertainment fejlesztett és az Acclaim Entertainment jelentetett meg. A játék 1997. június 30-án jelent meg PlayStation és Sega Saturn otthoni videójáték-konzolokra, kizárólag Észak-Amerikában.

Fogadtatás[szerkesztés]

Kraig Kujawa az Electronic Gaming Monthly hasábján 5,75/10-es pontszámot adott a játékra, kiemelve, hogy „a játék menete még mindig ugyanaz, mint a Frank Thomas Big Hurt Baseballé. És ez nem jó dolog. Az All-Star Baseball bűzlik a középszerűségtől. A játéknak nincs egyetlen egy oldala sem, ami kiemelkedne.”[2] A Next Generation szerkesztői is hasonló véleménnyel voltak; szerintük „Az All-Star Baseball ’97 egyetlen területen sem tűnik ki. Helyette egy tűrhetően kinéző játék átlagos játékmenettel, is-is hangzással, és nem sok mással, amivel kitűnne a tömegből.” A játékra 2/5 csillagos pontszámot adtak.[3] A GamePro „The Rookie” álnevű szerkesztője hevesebben véleménnyel volt a játékról: „A játékosok laposak és kétdimenziósak, míg az időnkénti rossz kameraszögek nagyon lelohasztják az akciót. Az irányítás gyalázatos, mivel a játékosok túl későn reagálnak a labdára és nem válthatsz át a labdához közelebbi játékosra sem.” Ugyan a Saturn-kiadást a legtöbb cikkíró gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta, azonban The Rookie szerint az élvezhetőbb mint a PlayStation-verzió, kiemelve a jobb irányítást, habár ennek ellenére még mindig azt javasolta, hogy a játékosok inkább várják meg a World Series Baseball ’98 megjelenését. A Saturn-kiadást magasabbra értékelte az irányítás és a hangulat kategóriákban, illetve grafika és hangzás tekintetében ugyanannyira.[4]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben az All-Star Baseball '97 featuring Frank Thomas című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]

  1. All-Star Baseball '97 Featuring Frank Thomas PlayStation Review Score. [2019. december 9-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2021. január 28.)
  2. a b (1997. július 1.) „Team EGM Sports: All-Star Baseball '97”. Electronic Gaming Monthly (96), 114. o, Kiadó: Ziff Davis.  
  3. a b (1997. augusztus 1.) „Finals: All-Star Baseball '97 Featuring Frank Thomas”. Next Generation (32), 115. o, Kiadó: Imagine Media.  
  4. (1997. augusztus 1.) „All-Star Baseball '97 Featuring Frank Thomas”. GamePro (107), 79. o, Kiadó: IDG.