A Fargo epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ezen az oldalon a Fargo című televíziós sorozat epizódlistája látható.

Évados áttekintés[szerkesztés]

ÉvadRészek számaEredeti sugárzásEredeti adóMagyar sugárzásMagyar adó
ÉvadbemutatóÉvadzáróÉvadbemutatóÉvadzáró
1.102014. április 15.2014. június 17.2015. január 28.2015. április 1.
2.102015. október 12.2015. december 14.2016. február 8.2016. április 11.
3.102017. április 19.2017. június 21.2017. október 16.2017. december 18.
4.112020. szeptember 27.2020. november 29.2021. január 4.2021. március 15.
5.102023. november 21.2024. január 16.2024. február 26.2024. április 29.

1. évad (2014)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
1. 1. Krokodil dilemma
(The Crocodile's Dilemma)
Adam Bernstein Noah Hawley USA 2014. április 15.
magyar 2015. január 28.
USA 2,65 millió
2006 januárjában Lorne Malvo elüt egy szarvast az autójával a minnesotai Bemidji határában. Egy majdnem pucér ember ugrik ki a csomagtartójából és elkezd szaladni a közeli erdő felé. Eközben a városban Lester Nygaard, aki biztosítási ügynökként dolgozik és az élete kész katasztrófa, összefut Sam Hess-el, gyerekkori zaklatójával, aki sokkal sikeresebb nála, és addig hergeli, amíg el nem töri a saját orrát. A kórházban találkozik Lester és Malvo, ahol beszédbe elegyednek. Szóba kerül Hess, Malvo pedig felajánlja, hogy megölheti őt neki, amire Lester nem mond sem igent, sem nemet. Malvo meg is öli Hesst, hiszen Lester nem mondta, hogy nem teheti. Eközben Vern Thurmen és Molly Salverson a rendőrség részéről elkezdenek nyomozni. Megtalálják a félmeztelen férfi holttestét, majd tudomást szereznek Hess megöléséről, és arról, hogy Lester és Lorne Malvo beszélgettek erről. Thurman ki akarja hallgatni Lestert, ezért a lakására megy, nem tudván, hogy a férfi véletlenül megölte az őt abuzáló feleségét. Lester Malvót hívja segítségül, aki lelövi Thurmant, majd lelép. Lester megjátssza, hogy leütötték, hogy ártatlannak tűnjön. Nem messze egy másik városban Gus Grimly járőr megállítja a gyorshajtó Malvót, aki gyakorlatilag megfenyegeti, hogy engedje el, mert csak így maradhat életben. Grimly elengedi és úgy dönt, nem jelenti az esetet.
2. 2. Csobbanás
(The Rooster Prince)
Adam Bernstein Noah Hawley USA 2014. április 22.
magyar 2015. február 4.
USA 2,04 millió
Mr. Numbers és Mr. Wrench Bemidjibe érkeznek, hogy megtalálják Hess gyilkosát. Max Gold, Hess ügyvédje egy sztriptízbárba irányítja őket, Malvo személyleírását megadva. Miután tévedésből rossz embert rabolnak el, az ártatlan férfit egy tó lékjébe dobják. Eközben Bill Oswalt lesz a rangidős rendőr, aki Molly Solverson gyanúit minduntalan figyelmen kívül hagyja. Molly szerint Lester a felelős Hess, Thurman, és a felesége haláláért, míg Oswalt szerint egy magányos gyilkos az. Duluthban Stavros Milos, a helyi "szupermarketkirály" felbéreli Malvót, hogy megtudja, ki zsarolja őt. A bemidji gyilkosságok híre elér Duluthba is, Grimly pedig rájön, hogy az elkövető az a férfi volt, akit futni hagyott.
3. 3. Ingoványos terep
(A Muddy Road)
Randall Einhorn Noah Hawley USA 2014. április 29.
magyar 2015. február 11.
USA 1,87 millió
Solverson rájön, hogy az erdőben talált megfagyott holttest St. Cloud-ból származik, ahonnét elrabolták, valószínűleg szerencsejáték-adósságok miatt. Az elkövető arcáról egy kamerakép is rendelkezésre áll. Lester felkeresi a biztosítási ügyével kapcsolatban Sam Hess özvegyét, miközben Mr. Numbers és Mr. Wrench a ház előtt várnak. Később elmennek megzsarolni Lestert információért, de elállnak, amikor megérkezik Solverson. Hagyja, hogy Lester megnézze a nála lévő képet, és ebből rájön, hogy felismerte Malvót. Eközben Malvo azt mondja Mrs. Milos személyi edzőjének, hogy tudja, hogy ő a zsaroló. De ahelyett, hogy felfedné Milosnak ezt, inkább úgy dönt, a zsaroló helyére lép. Ehhez kihasználja Milos rendkívüli vallásosságát. Megöli a kutyáját, hallucinogén anyagra cseréli a gyógyszereit, és disznóvérre cseréli a vizet a zuhanyban. Közben Grimly végre bevallja feletteseinek az ügyet, majd Bemidjibe megy, hogy beszámoljon az általa tapasztaltakról Solversonnak.
4. 4. Isten él
(Eating the Blame)
Randall Einhorn Noah Hawley USA 2014. május 6.
magyar 2015. február 18.
USA 1,7 millió
Visszaemlékezésben láthatjuk, ahogy 1987-ben a Milos család autójából elfogy a benzin útközben a legkeményebb télben. Stavros Istenhez imádkozik segítségért, majd nem sokkal később talál a hóban egy táskát, tele pénzzel (mely az eredeti Fargo film cselekményének középpontjában állt). A jelenben Chumph vízvezetékszerelőnek álcázza magát és azt mondja, a vízvezetékkel minden rendben, de mintegy mellékesen megemlíti, hogy az egész egy bibliai csapásra hasonlít. Grimly kiszúrja Malvót közel Stavros házához és letartóztatja. Felhívja Solversont, hogy azonnal jöjjön Duluthba, de Oswalt letiltja az ügyről és ő megy helyette. Malvo hamis személyazonossággal Frank Petersonnak, lutheránus tiszteletesnek adja ki magát Baudette-ből, szilárd alibivel. Elengedik, de Grimly még előtte a nevén szólítja, hogy tudja, tudja, ki ő. Később Malvo és Chumph egy csomó tücsköt engednek szabadon Stavros szupermarketében, hogy erősítsék a bibliai átok mítoszát. Eközben Mr. Numbers és Mr. Wrench foglyul ejtik Lestert, akinek sikerül megszöknie. Menekülés közben szándékosan leüt egy rendőrt, hogy letartóztassák és biztonságba kerüljön. Csakhogy üldözői szándékosan kiprovokálnak egy kocsmai verekedést, hogy ők is ugyanabba a cellába kerüljenek...
5. 5. Farkasok fia
(The Six Ungraspables)
Colin Bucksey Noah Hawley USA 2014. május 13.
magyar 2015. február 25.
USA 1,6 millió
A börtöncellában Mr. Wrench és Mr. Numbers kicsikarják Lesterből Malvo nevét. Nem sokkal ezután Lester kórházba kerül, ugyanis elfertőződött a sebe, amit még Thurman ejtett rajta a sörétes puskával. Rejtegeti a sebet, mert tudja, hogy az bizonyíték lenne ellene a rendőrgyilkosság kapcsán. Solverson meggyőzi Oswalt-ot, hogy a legutóbbi események kapcsolódnak egymáshoz. Stavros egyre közelebb áll ahhoz, hogy fizessen a zsarolónak, ezért Malvo bezárja Chumph-ot, nehogy tönkretegye a terveit. Miközben Malvo hazaviszi Stavrost, észreveszi, hogy Grimly a nyomában jár, ezért elhatározza, hogy követi őt hazáig. Csak az egyik szomszéd közbenjárása hatására távozik.
6. 6. Török öröm
(Buridan's Ass)
Colin Bucksey Noah Hawley USA 2014. május 20.
magyar 2015. március 4.
USA 1,8 millió
Malvo megszerzi Stavrostól a zsarolásért követelt pénzt és egy füst alatt Chumph-tól is megszabadul: fegyvert kötöz a kezére, ami véletlenszerűen lövöldöz, ezért a rendőrségnek le kell lőnie őt. Duluthban Solverson és Grimly az események láncolatát rakják össze, majd nem sokkal később megtalálják Mr. Numbers és Mr. Wrench autóját, amivel Malvót akarták csapdába csalni. A hóviharban rajtaütés történik, Malvo megöli Mr. Numberst, miután megtudja tőle, hogy ki küldte. A viharban Grimly véletlenül megsebesíti Solversont. Stavros visszatér oda, ahol a pénzt találta húsz évvel korábban és elássa pontosan ugyanoda a hóba a zsarolási pénzt. Úgy hiszi, ezzel elnyerte Isten bocsánatát, de mikor visszamegy az autóhoz, azt látja, hogy a fiát megölték. Eközben Bemidjiben Lester a testvére fegyverszekrényébe helyezi el a gyilkos fegyvert és egyéb bizonyítékokat, valamint az unokaöccse táskájába egy töltetlen pisztolyt.
7. 7. A jéghegy csúcsa
(Who Shaves the Barber?)
Scott Winant Noah Hawley USA 2014. május 27.
magyar 2015. március 11.
USA 1,52 millió
Grimly önmagát hibáztatja, amiért megsebesítette Solversont. A rendőrség átkutatja Lester bátyjának lakását, Lester pedig olyan tartalmú vallomást tesz, mely szerint ő ölte meg a feleségét és ő sebesítette meg őt a sörétes puskával. Solverson megpróbálja kihallgatni Mr. Wrench-et, aki süket, és mikor megtudja, hogy Mr. Numbers halott, megtagadja a közreműködést. Malvo elutazik Fargóba, ahol kijátszva a rendőrséget végez 22 emberrel, csak azért, mert azok bérgyilkosokat küldtek rá. Lester elcsábítja Hess özvegyét, hogy fondorlatosan megszerezze a vagyonát.
8. 8. Whiskey és vérnarancs
(The Heap)
Scott Winant Noah Hawley USA 2014. június 3.
magyar 2015. március 18.
USA 1,86 millió
Lester álságos módon vigasztalja sógornőjét, majd meggazdagodva Hess vagyonából, elhatározza, hogy új életet kezd. Amikor Hess özvegye botrányt akar csinálni, mert megkopasztotta őket, Lester határozott fellépéssel zavarja el őket, ami imponál munkatársnőjének, Linda Parknak. Solverson újra akarja indítani a nyomozást Lester ügyében, de falakba ütközik. Malvo behatol a kórházba és szabadon engedi Mr. Wrench-et. Fargóban lefokozzák a két FBI-ügynököt aktatologatóvá, amiért nem tudták megakadályozni a mészárlást.

Egy évvel később Grimly mint postás dolgozik Bemidjiben, és összeházasodott Molly Solversonnal, akivel első gyermeküket várják. Las Vegasban Lester újdonsült nejével, Lindával vesz épp át egy díjat. Balszerencséjére a hotel bárjában észreveszi Lorne Malvót, aki addigra új személyazonosságot szerzett magának.

9. 9. Róka, nyúl és káposzta
(A Fox, a Rabbit, and a Cabbage)
Matt Shakman Noah Hawley USA 2014. június 10.
magyar 2015. március 25.
USA 1,9 millió
Lester hatalmasat hibázik, amikor mások előtt kezdi el bizonygatni, hogy Malvo márpedig ismeri őt. Malvo kénytelen megölni egy munkatársát, valamint a saját és annak feleségét, nehogy lelepleződjön. Elmondja, hogy fél éve fogorvosnak álcázta magát, hogy a kolléga testvérét megölhesse, aki tanúvédelmi programban van. Lester leüti Malvót és feleségével fejvesztve menekül Las Vegasból. A vegasi rendőrség a kamerafelvételek alapján értesíti a bemidji rendőrséget, hogy Lester szemtanú volt. Solverson kihallgatja, de Lester azt állítja, nem látott semmit. Fargóban a két FBI-ügynök fülest kap Solversontól, ezért ők is a városba utaznak nyomozni. Grimly észreveszi, hogy Malvo felbukkant a városban, aki Lou Solverson kávézójában érdeklődött Lester lakcíme iránt. A gyanakvó Lou csak kevés információt oszt meg vele. Lester azt tervezi, hogy Acapulcóba utazik a rá vadászó Malvo elől, de az útleveleik az irodájában maradnak. Lester a saját feleségét küldi be az irodába, ahol a sötétben várakozó Malvo végez az asszonnyal.
10. 10. Vékony jég
(Morton's Fork)
Matt Shakman Noah Hawley USA 2014. június 17.
magyar 2015. április 1.
USA 1,98 millió
A gyilkosságot követően Lester bombabiztos alibit igyekszik gyártani magának, így hiába hallgatják ki, később elengedik. Grimly megtudja, hogy tényleg Malvót látta és ettől megijed. Malvo Lesterre vadászik, aki a két FBI-ügynök figyelmeztetése ellenére sem hajlandó elismerni semmit vagy elmenekülni. Malvo megöli a két ügynököt, majd Lester után ered, aki sikeresen elmenekül előle. A megsebesült Malvóval végül Grimly végez. Grimly bemutatja Solversonnak Malvo táskáját, ami tele van Lester ellen szóló bizonyítékokkal. Két héttel később Montanában találnak rá a rendőrök, és itt éri utol a vég: beszakad alatta a tónak a jege és elsüllyed.

2. évad (2015)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
11. 1. Jób türelme
(Waiting for Dutch)
Michael Uppendahl
Randall Einhorn
Noah Hawley USA 2015. október 12.
magyar 2016. február 8.
USA 1,59 millió
1979 márciusában a Gerhardt család a leghatalmasabb bűnbanda az észak-dakorai Fargóban. Hatalmukat két egymást követő esemény töri meg. Otto, a család feje stroke-ot kap és magatehetlenné válik, a család pedig vezető nélkül marad. Két fia, Dodd és Bear vetélkednek az elsőségért. Egyik este egy Luverne közelében lévő Waffle Hut étteremben a harmadik fiú, Rye próbálja megvesztegetni Mundt bírónőt egy üzleti partnere érdekében. A kockázat miatt megöli a bírónőt, majd tűzpárbajba keveredik. Győztesen, de sérülten kászálódik ki az étteremből, majd odakint váratlanul meglát valamit, ami olyan, mint egy repülő csészealj. Míg nem oda figyel, a városka szépségszalonjának tulajdonosa, Peggy Blumquist elgázolja őt. Mivel azt hiszi, hogy halott, beteszi a kocsijába, és hazaviszi. Othon a férje, Ed, a hentes, felfedezi, hogy mégis él, de kénytelen megölni. Peggy meggyőzi a férjét, hogy tartsák az egészet titokban, a holttestet pedig egy fagyasztóládába rejtik. Lou Solverson rendőr és az apósa, Hank Larsson elkezdenek nyomozni az éttermi lövöldözés ügyében. Lou figyelmét eközben eltereli felesége, Betsy rákbetegsége. Ez idő alatt a Kansas City bűnbandák megneszelik a fargóiak meggyengülését, és elhatározzák, hogy benyomulnak a városba.
12. 2. Piros alma
(Before the Law)
Noah Hawley Noah Hawley USA 2015. október 19.
magyar 2016. február 15.
USA 960 ezer
Joe Bulo, Mike Milligan, és két emberük a Kansas City bandától meglátogatja Gerhardtékat. Bulo felajánlja Floydnak, Otto nejének, hogy átveszik az érdekeltségeiket, de dolgozhatnak nekik. Floyd úgy határoz, ezt megbeszéli a családdal, és azt tervezi, hogy egyelőre ő viszi a család ügyeit, de majd Dodd-nak adja át. Ezután mind Gerhardték, mind Milliganék elkezdik keresni Rye-t. Luverne-ben Peggy újra elkezd dolgozni, Ed pedig úgy dönt, feldolgozza Rye holttestét a hentesüzletben, hogy így tüntesse el a nyomait. Miközben a családjával tart hazafelé, Lou megáll az éttermi lövöldözés helyszínénél, ahol Betsy megtalálja Rye fegyverét. Aznap este a hentesüzletbe látogatva Lou majdnem leleplezi a holttest eltüntetésén ügyködő Edet.
13. 3. Kicsi, zöld és kedves
(The Myth of Sisyphus)
Michael Uppendahl Bob DeLaurentis USA 2015. október 26.
magyar 2016. február 22.
USA 1,21 millió
Miután meglett a fegyvere, hajtóvadászat indul Rye-ért. Eközben Milligan, Dodd, és az indián származású Hanzee külön-külön keresik őt. A szépségszalonban járva Betsy meglátja Rye körözési plakátját és kikövetkezteti, hogy valószínűleg gázolásos baleset áldozata lehetett.Peggy pánikba esik, és megkéri Edet, hogy törjék meg jobban az autóját, hogy ne látszódjon rajta, hogy elgázoltak vele valakit. Lou Fargóba utazik, hogy találkozzon Ben Schmidt nyomozóval, majd ketten meglátogatják a Gerhardt családot. A feszültséget csak fokozza, hogy Lou később összefut Milliganékkel is.Simone, Dodd lánya Skipet, az írógépműszerészt gyanítja a gyilkosságokkal kapcsolatban, ezért Dodd elé viszi a férfit. Bár kiderül, hogy semmit nem tud, végül mégis forró aszfalt alá temetik el élve. Dodd ezután megmondja Hanzee-nek, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt Rye előkerítése érdekében, és kezdje a nyomozást Luverne-ben.
14. 4. Háború és macskajaj
(Fear and Trembling)
Michael Uppendahl Steve Blackman USA 2015. november 2.
magyar 2016. február 29.
USA 1,28 millió
15. 5. Reagen-túra
(The Gift of the Magi)
Jeffrey Reiner Matt Wolpert & Ben Nedivi USA 2015. november 9.
magyar 2016. március 7.
USA 1,13 millió
16. 6. Öld meg a Gruffacsórt!
(Rhinoceros)
Jeffrey Reiner Noah Hawley USA 2015. november 16.
magyar 2016. március 14.
USA 1,15 millió
17. 7. Mindent, vagy semmit
(Did You Do This? No, You Did It!)
Keith Gordon Noah Hawley, Matt Wolpert & Ben Nedivi USA 2015. november 23.
magyar 2016. március 21.
USA 1,24 millió
18. 8. Korcs és kígyónyelv
(Loplop)
Keith Gordon Bob DeLaurentis USA 2015. november 30.
magyar 2016. március 28.
USA 1,32 millió
19. 9. Repülő csészealj
(The Castle)
Adam Arkin Noah Hawley & Steve Blackman USA 2015. december 7.
magyar 2016. április 4.
USA 1,31 millió
20. 10. Most vagy soha
(Palindrome)
Adam Arkin Noah Hawley USA 2015. december 14.
magyar 2016. április 11.
USA 1,82 millió

3. évad (2017)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
21. 1. Az üres helyek törvénye
(The Law of Vacant Places)
Noah Hawley Noah Hawley USA 2017. április 19.
magyar 2017. október 16.
USA 1,42 millió
22. 2. A korlátozott választás éve
(The Principle of Restricted Choice)
Michael Uppendahl Noah Hawley USA 2017. április 26.
magyar 2017. október 23.
USA 1,06 millió
23. 3. Az ellentmondás-mentesség törvénye
(The Law of Non-Contradiction)
John Cameron Matt Wolpert & Ben Nedivi USA 2017. május 3.
magyar 2017. október 30.
USA 1,17 millió
24. 4. A hajszál híján problémája
(The Narrow Escape Problem)
Michael Uppendahl Monica Beletsky USA 2017. május 10.
magyar 2017. november 6.
USA 1,05 millió
25. 5. A különleges szándék háza
(The House of Special Purpose)
Dearbhla Walsh Bob DeLaurentis USA 2017. május 17.
magyar 2017. november 13.
USA 980 ezer
26. 6. Az irgalmatlanság ura
(The Lord of No Mercy)
Dearbhla Walsh Noah Hawley USA 2017. május 24.
magyar 2017. november 20.
USA 1,04 millió
27. 7. A tehetetlenség törvénye
(The Law of Inevitability)
Mike Barker Noah Hawley, Matt Wolpert & Ben Nedivi USA 2017. május 31.
magyar 2017. november 27.
USA 1,03 millió
28. 8. Ki uralja a tagadás földjét?
(Who Rules the Land of Denial?)
Mike Barker Noah Hawley & Monica Beletsky USA 2017. június 7.
magyar 2017. december 4.
USA 1,14 millió
29. 9. Apória
(Aporia)
Keith Gordon Noah Hawley & Bob DeLaurentis USA 2017. június 14.
magyar 2017. december 11.
USA 1,19 millió
30. 10. A korcsok hordája
(Somebody to Love)
Keith Gordon Noah Hawley USA 2017. június 21.
magyar 2017. december 18.
USA 1,22 millió

4. évad (2020)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
31. 1. Üdvözöljük az alternatív gazdaságban
(Welcome to the Alternate Economy)
Noah Hawley Noah Hawley USA 2020. szeptember 27.
magyar 2021. január 4.
USA 1,22 millió
32. 2. Az elragadás és gyilkolás földje
(The Land of Taking and Killing)
Noah Hawley Noah Hawley USA 2020. szeptember 27.
magyar 2021. január 11.
USA 0,79 millió
33. 3. Raddoppiarlo
(Raddoppiarlo)
Dearbhla Walsh Noah Hawley USA 2020. október 4.
magyar 2021. január 18.
USA 0,72 millió
34. 4. A színlelt háború
(The Pretend War)
Dearbhla Walsh Noah Hawley és Stefani Robinson USA 2020. október 11.
magyar 2021. január 25.
USA 0,76 millió
35. 5. A civilizáció szülőhelye
(The Birthplace of Civilization)
Dana Gonzales Noah Hawley és Francesca Sloane USA 2020. október 18.
magyar 2021. február 1.
USA 0,74 millió
36. 6. Elegáns áttelepítés
(Camp Elegance)
Dana Gonzales Noah Hawley, Enzo Mileti, Scott Wilson és Francesca Sloane USA 2020. október 25.
magyar 2021. február 8.
USA 0,70 millió
37. 7. Megállapodás
(Lay Away)
Dana Gonzales Noah Hawley, Enzo Mileti és Scott Wilson USA 2020. november 1.
magyar 2021. február 15.
USA 0,65 millió
38. 8. Nadir
(The Nadir)
Sylvain White Noah Hawley, Enzo Mileti és Scott Wilson USA 2020. november 8.
magyar 2021. február 22.
USA 0,70 millió
39. 9. Kelet/Nyugat
(East/West)
Michael Uppendahl Noah Hawley és Lee Edward Colston II USA 2020. november 15.
magyar 2021. március 1.
USA 0,82 millió
40. 10. Happy
(Happy)
Sylvain White Noah Hawley USA 2020. november 22.
magyar 2021. március 8.
USA 0,81 millió
41. 11. Amerikai história
(Storia Americana)
Dana Gonzales Noah Hawley USA 2020. november 29.
magyar 2021. március 15.
USA 0,85 millió

5. évad (2023-2024)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
42. 1. A közlegelők tragédiája
(The Tragedy of the Commons)
Noah Hawley Noah Hawley USA 2023. november 21.
magyar 2024. február 26.
USA 0,57 millió
43. 2. Ügyek és bajok
(Trials and Tribulations)
Noah Hawley Noah Hawley USA 2023. november 21.
magyar 2024. március 4.
USA 0,31 millió
44. 3. A közbülső tranzakciók paradoxona
(The Paradox of Intermediate Transactions)
Donald Murphy Noah Hawley USA 2023. november 28.
magyar 2024. március 11.
USA 0,49 millió
45. 4. A hazug paradoxona
(Insolubilia)
Donald Murphy Noah Hawley USA 2023. december 5.
magyar 2024. március 18.
USA 0,42 millió
46. 5. A tigris
(The Tiger)
Dana Gonzales Noah Hawley USA 2023. december 12.
magyar 2024. március 25.
USA 0,45 millió
47. 6. Gyengéd csapda
(The Tender Trap)
Dana Gonzales Noah Hawley és Bob DeLaurentis USA 2023. december 19.
magyar 2024. április 1.
USA 0,46 millió
48. 7. Linda
(Linda)
Sylvain White Noah Hawley és April Shih USA 2023. december 26.
magyar 2024. április 8.
USA 0,58 millió
49. 8. Takaró
(Blanket)
Sylvain White Noah Hawley és Thomas Bezucha USA 2024. január 2.
magyar 2024. április 15.
USA 0,46 millió
50. 9. A haszontalan kéz
(The Useless Hand)
Thomas Bezucha Noah Hawley USA 2024. január 9.
magyar 2024. április 22.
USA 0,52 millió
51. 10. Palacsinta
(Bisquik)
Thomas Bezucha Noah Hawley USA 2024. január 16.
magyar 2024. április 29.
USA 0,60 millió

Jegyzetek[szerkesztés]