Szerkesztővita:Tempur Balaton

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Burumbátor 14 évvel ezelőtt

Értem. Abban segíts, hogy hogyan tudom magam letörölni a Wikipédiáról!? Nem szeretnék többé szerkesztő lenni. Hogyan tudom törölni a regisztrációmat? Még egyszer visszamásolom, mert különben nem figyelsz ide. Ha sikerül törölnöm innen magam, utána úgy császárkodtok itt ahogyan akartok.

Nem tudod a regisztrációt töröltetni, csak az üres szerkesztői és szerkesztővita lapjaidat. A regisztráció megmarad, bár ezt maximum 10-en fogják tudni, benne lesz a reglogban, de senki számára nem lesz látható.
Kár, ha elmész, de ha már, akkor a legegyszerűbben úgy tudsz távol maradni a Wikitől, hogy -- távol maradsz tőle. – Burumbátor Hyde Park Corner 2009. szeptember 21., 19:27 (CEST)Válasz


Kár, hogy elmegyek??? De hát hiába töröm magam, bármit írok mindet reklámnak minősítenek és kitörlik azonnal! Szerettem volna megismertetni a TEMPUR anyagot az érdeklődőkkel, akik a Wikipédián is keresnek tudnivalót róla, de nem hagyják. Mindenféle Adminok fenyegetőznek és törlik, pedig nem reklám. Persze bele lehet magyarázni mindenbe, hogy reklám. Szerintem nem reklám, legalábbis nem a szó negatív értelmében reklám. Ő az admin, azt mondja, hogy reklám és törli.

Az a jogsértő szöveg is óriási nagy marhaság volt. Egyáltalán nem volt jogsértés, de hát aki nem akar megérteni valamit az nem is fogja.

A TEMPUR tényleg a világ legjobb ágya, és az Angol Wikipédián is van róla egy cikk. Ott a nagy Adminok biztosan engedélyezték.

Bármelyik szerkesztésébe bele tudom magyarázni akárkinek, hogy reklám! Az AdatTörlő "Mi fáj, gyere mesélj..." Admin Úr a sok magyar nevet reklámoz, akikre alig emlékeznek már néhányan. A Tempur megismertetésének sokkal több értelme volna a Magyarság jövője szempontjából. Ugyanis fogy a nemzet, ami azt jelenti, hogy a nullához közelít a létszámunk. Kicsit tenni kéne az egészségért, meg azért, hogy minél több embernek tartalmas, társadalom számára hasznos élete legyen. Ebben viszont az életminőségünk is kulcsszerepet játszik. Ehhez járulna hozzá nagy mértékben a Tempur...

Köszi a segítséget! Tempur Balaton