Szerkesztő:Petrobolos

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Üdv! :)

Egy mosoly kevesebbe kerül, mint az elektromos áram, de ugyanannyi fényt ad.
(Pierre abbé)
Én
2006. július 24-én regisztráltam, s léptem be a szerkesztők közé. Főként irodalmi és történelmi vonatkozású szócikkekkel bővítettem az enciklopédiát, vissza-visszatérve városom, Makó örökségéhez. Abban az esetben, ha épp nem dolgozok valami konkrét munkát, gyakran megyek át wikignómba vagy igyekszek képeket is föltölteni a commonsra, későbbi illusztrációk gyanánt. Ha tudom bárkinek segíteni a szerkesztését, a vitalapomon megtalál.
Gyümölcs
Makó Barnstar
Ezennel adományozom neked a Makó Barnstart, az olyan részletes, kimunkált és forrásgazdag cikkeidért, mint amelyikek Gilitze verséről, Landorról vagy a Református ótemplomról szólnak. Várjuk a többit ;) – Burrows vita 2009. március 9., 19:26 (CET)
Vivát Wiki, abcúg copy
Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Petrobolos címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány