Vita:Vásárosnamény

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Hírességek[szerkesztés]

Tisztelt oldal szerkesztők !

Megkérnék mindenkit, hogy aki a Vásárosnamény oldalban szerkeszteni szeretne és azt meg is teszi az mindig körültekintően járjon el! Egyébként is minden esetben ez a helyes magatartás.

Nem helyes pl. itt a Vásárosnamény "Hírességek" bekezdés esetében olyan személyeket feltüntetni akik vagy nem Vásárosnaményban születtek vagy nem tudják azt semmivel alátámasztani, illetve jelenleg is élő személyeket írnak be akik a település életében soha semmilyen maradandó tevékenységet nem folytattak!

Az sem jelent kivételt , ha valaki éppen felsőfokú oktatásban szerzett diplomát és művészeti tevékenységet folytat a saját megélhetése érdekében.

Azok akik valóban híresek azok sokat tettek a település érdekében és tevékenységüket elsősorban Vásárosnaményban fejtették ki.

Bangó Margit esetében a híresség a pályafutásának szól és a kapott állami kitüntetéseinek(pl. Kossuth díj). Rá lehet mondani hogy híres még ha élő polgártársunk akkor is.

Sok vásárosnaményi híres ember lehetne és az oldalra rá sem férnének akik művészeti egyetemeken szereztek diplomát és most is abban tevékenykednek. Például a kultúra rovatban a helyileg ismert személyek feltüntethetők ha a tevékenységük helyileg zajlik és ismertek is a településen. Ettől még ezen személyek sem híresek automatikusan!

A nem országosan vagy legalább helyileg közismert emberek feltüntetése egyértelműen direkt reklámnak minősül, amit etikailag is vitatni kell és itt az szabályellenes is !

Az hogy valaki magának készít vagy készíttet egy Wikipédia oldalt a saját nevével az nem igazolása annak hogy emiatt híresség. Ezt bárki megteheti, hogy a saját valós pályafutását és nevét itt a Wikipédián rögzíti és közszemlére bocsátja.

Kérnék mindenkit tartózkodjon az efféle túlkapásoktól ami a normális gondolkodású józan olvasót irritál.

Én magam is Vásárosnaményban születtem és ott is élek és így bátorkodom a Vásárosnamény oldalt néha szerkeszteni kiegészíteni ha szükséges. Kérném a jóváhagyó illetékes szerkesztőt , hogy legyen segítségemre az adott változtatások kérdésében amik a jóváhagyásra várnak már és munkáját előre is köszönöm!

További jó olvasgatást és a szerkesztőknek jó munkát kívánok!

Üdvözlettel: H.T. as Artanygyek