Vita:Keller András (hegedűművész)/Archív01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ahelyett hogy örültetek volna hogy a Keller András biokémikus és Keller András hegedűművész külön lapra került a korábban a WIKIPÉDIÁBAN HIBÁSAN szereplő láncolás (hivatkozás) helyett, önhatalmúlag leszedtétek a tartalmat, amely még módosítás alatt és szerkesztés alatt volt. Korábban nem zavart senkit, hogy a Keller András, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész a biokémikus szócikkre mutat. Diktatúra a legerőszakosabból, ezek vagytok !! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 195.70.55.33 (vitalap | szerkesztései)

Diktatúra felsőfokon ! Előbb kérdezni aztán törölni !

Most szerettem volna rendezni a szócikket, táblázatba foglalni a kiadott műveket, megfogalmazni a tartalmat. Ahelyett hogy örülnétek hogy van valaki aki rendbe tette a hibás láncolatot belekontárkodtatok egy másik kívül álló javító munkájába. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 195.70.55.33 (vitalap | szerkesztései)

Kérlek, hagyd abba ezt a teljesen felesleges és valótlan "diktatúra"-dumát! Nagyon zavaró. Köszi: Aros Távírda 2013. január 6., 22:14 (CET)

Továbbá

nem hinném hogy jogilag védett egy hegedűművész születési ideje, a kitüntetései, díjai, vagy a kiadott lemezeinek táblázatba foglalt változata !! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 195.70.55.33 (vitalap | szerkesztései)