Vita:Five Nights at Freddy’s (videójáték-sorozat)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Doncsoo 8 évvel ezelőtt a(z) Átfogalmazás témában
Ez a szócikk témája miatt a Videójáték-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Teljes Ez a szócikk teljes besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nélkülözhetetlen Ez a szócikk nélkülözhetetlen besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: BlueBizarrrd (vita)
Videójátékokkal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Átfogalmazás[szerkesztés]

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ez a szócikk nagyon pongyola megfogalmazású, valamint olyan információkat is tartalmaz, ami nem valós vagy felesleges. Aki a játékról többet szeretne tudni, az a külön erre készült FNAF wikin utána nézhet további infóknak. Ezért a cikk nagy részét átszerkesztetettem, bár én se vagyok egy WP zseni, megpróbáltam elfogadhatóra kihozni a szócikket. Szeretnék elnézést kérni attól, akinek munkáját elrontottam, de higgyétek el, csak a szócikket szeretném javítani. - Doncsoo vita 2016. január 23., 11:05 (CET)Válasz

A 4. játékról[szerkesztés]

Bocsássátok ezt meg nekem, de nem tudni, hogy a gyerek valóban a harapás áldozata-e (Értem ezalatt, hogy az a gyerek, akit megharaptak közel nem olyan szobában lakik, mint a főhős). A negyedik játék az amiről nagyjából semmit se lehet biztosra venni, pláne nem az SL kijövetele után. Úgy vélem nem kéne a Wikipédia nem teóriákra van szóval kérlek benneteket az ilyeneket ne írjuk bele.

A Létező Helyszín[szerkesztés]

Nem tudom hogy ki írja oda mindig hogy létező/régen létező helyszín. Minden kitalált. A helyszínek is. Az információ amit ide írtok, legyen már hiteles, a forrásom a játék Reddit oldala, ami a legmegbízhatóbb a játék készítője és a szinkronhangok után.