Vita:EF Education First

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Engedély[szerkesztés]

Nyilatkozat, a http://www.ef.co.hu tartalmának Wikipédia nevű weboldalon való felhasználásának engedélyezése céljából

Az EF Education First Kft., mint a http://www.ef.co.hu honlap szerzői jogának tulajdonosa, engedélyt ad a honlap bármely szövegének terjesztésére és/vagy módosítására a Szabad Szoftver Alapítvány által kiadott GNU Szabad Dokumentációs Licenc 1.2-es, vagy bármely azt követő verziójának feltételei alapján.

Budapest, 2009. május 15.

Szemere Judit Az EF Education First munkatársa

Képek[szerkesztés]

Képek felhasználási engedélye

Kijelentem, hogy én vagyok az alábbi kép szerzői jogának tulajdonosa: • http://media.ef.com/_imgs/about_ef/rightnav_imgs/history.jpg Hozzájárulok, hogy a kép a Wikimédia-projektek oldalain a "Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0" szabad licenc alatt kerüljenek közzétételre. Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a kép terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igényei szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket. Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is én maradok a szerzői jog tulajdonosa, és fenntartom a jogot, hogy a licenc feltételeinek megfelelően nekem tulajdonítsák azt. A mások által végzett módosítások ugyanakkor nem lesznek nekem tulajdonítva. Tisztában vagyok azzal, hogy a szabad licenc kizárólag a szerzői jogra vonatkozik, és fenntartom a lehetőséget, hogy jogi úton nyerjek elégtételt azok ellen, akik becsületsértő módon vagy a személyiségi jogokat megsértve használják a művet. Elfogadom, hogy nem vonhatom vissza ezt a beleegyezést, és a művet nem biztos, hogy a Wikimédia-projektek örökké megtartják.

Budapest, 2009. május 15. Szemere Judit Az EF Education First Kft. munkatársa


Logó[szerkesztés]

Logó felhasználási engedélye

A http://media.ef.com/_imgs/about_ef/eflogo.gif címen szereplő logó szerzői jogának tulajdonosaként hozzájárulok, hogy a képet a Wikimédia-projektek oldalain felhasználhassák a céghez kapcsolódó információk illusztrálására. Budapest, 2009. május 15. Szemere Judit Az EF Education First Kft. munkatársa