Vita:BUKSZ

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
P literature.svg Ez a szócikk témája miatt az Irodalmi műhelyek érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Irodalmi témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

bocs, hogy közbeszólok, de én ezt a lapot csak BUKSZ-ként ismerem, az átirányítást nem érzem indokoltnak. Leicester 2006. február 6., 22:16 (CET)

Én a BUKSZ-ról a BUKSZ Indexre asszociálok... sorry.. akkor visszacsináljuk... vagy legalábbis kell egy egyértelmű lap... --Peda 2006. február 6., 22:24 (CET)

Atavilág, ez egy akkora kavarás, amit régen sikerült össtehozni a Wikipédiában, gartuláok, fiúk :-P A kettős átirányítások alapvetően hibák, még ha elő is fordulnak a többszörös átmozgatások miatt. De ezt nem értem, hogy miért kell a BUKSZ (folyóirat) szócikket egyértelműsíteni, hiszen ebben a formában senkinek nem jut órla eszábe a BUX. Mondjuk az még a BUKSZ-ról se nagyon, hiszen az indexet mióta írjuk indeksznek? Amúgy ha továbbmegy az ember a folyóiratra, akkor az is dupla átirányítás. Fúúúúj.... - Serinde üzenet 2006. február 7., 09:55 (CET)

A jelenlegi helyzet:

Ahogy ki kellene nézni:

  • BUKSZ az egyértelműsítő lap
  • Innen megy hivatkozás a folyóirat hivatalos nevére - az most pontosan mi is? A másik, esetleg keresett név átirányítás a hivatalos névre, de nem az egyértelműsítő lapról, mert oda már egyenesen a főcikkre kell hivatkozni.

-Serinde üzenet 2006. február 7., 10:15 (CET)

Átirányítások![szerkesztés]

Sziasztok!

Ellnézést mindenkitől a kellemetlenségekért, úgy tűnik, hogy ez lecc eddig a legjobb megoldás... :-))) --Peda 2006. február 7., 12:59 (CET)

<>[szerkesztés]

Kedves Mindenki! Azonnali törlést kértem a BUKSZ egyértelműsítő lapra, mivel, mint ti is irjátok, tévedést tartalmaz. Ennek a lapnak kell visszamennie a BUKSZ helyre, viszont valóban, itt az első sornak utalnia kell a BUX-ra is, hogy ha valaki tévedésből vetődne ide, akkor azonnal lendülhessen is tovább oda. StB 2006. február 11., 00:35 (CET)