Vita:Ankh

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Boekenwurm.JPG A Wikipédia:Tudakozó archívuma tartalmaz egy vagy több, e szócikk témájába vágó kérdést és választ. Kattints ide, ha meg szeretnéd tekinteni azokat a lapokat, ahol ilyen kérdés található.

Ömm...[szerkesztés]

...„hogy én ezekből miért csak a szandálosat hallottam eddig...?” (idézet a laptörténetből) - s hogy én is mért csak ezt?? S hogy ez az új ismeret, mit most végre megtudhattam, mennyire nem ad hozzá semmit de semmit az értelmezéshez... :-|

...hát szóval én csak lesek. Csupa pénisz meg vulva... :-| (ja meg az elmaradhatalan szarvasmarha-bikacsök kombináció...:)) Hát nem tom. Érdekes... S más elmélet nyista? • Pl. én simán felvetném a felső részhez a sen-gyűrűt (végtelen), bár bibliográfiám nincs róla. És Gardiner, mint igazából első nagy rendszerezője a jeleknek, elképzelhető, hogy nem téved.

Minden tiszteletem a hivatkozott nagyságoké, de ez engem leginkább Woody Allen egy filmjére emlékeztet (hogy melyikre, találd ki:), meg arra az állapotra, mikor minden hosszúkás és kerekded tárgy átlényegül... (bocs, ha ez nem wikikomform:)) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. május 17., 11:14 (CEST)