Szerkesztő:Edwikehh

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szerkesztő imádja a cicákat!
Ez a szerkesztő a Videójáték-műhely tagja.


A Wikipédián 2354 napja tevékenykedem


Ez a szerkesztő szeret busszal utazni.


Ez a szerkesztő egy vérbeli GAMER.


Gimanzista
Gimanzista
Ez a szerkesztő gimnazista. This user is a high school student.

Érdeklődés[szerkesztés]

Főbb érdeklődési körömhöz tartozik az e-sport és a hálózatok világa. Ezen kívül foglalkozok weboldalak tervezésével és kivitelezésével. Amennyiben időm engedi olvasok és filmeket tekintek meg (történelmi, horror vagy éppen megtörtént esemény kategóriában).

Tapasztalat az e-sport bugyraiban[szerkesztés]

Jelenleg is aktív tagja vagyok az e-sport egyik legnagyobb szervezetében, az ESL-ben. Önkéntesként jelenleg internetes játékokat vezetek/koordinálo és a személyzetet irányítom. Valamint ebben a témakörben tanácsadással segítem a közösséget vagy éppen adott kiemelkedő tagját. Több nagyobb projektben is részt vettem, mint Pl. V4 Future Sport Festival, Magyar Nemzeti Esport Bajnokság (MNEB). Ezen kívül rengeteg órám van bajnokságok és szériák vezetésében is.

Tanulmányok a hálózatok világában[szerkesztés]

Tanulmányaimat távközlés szakmában végeztem el. Itt rengeteg tudást szívtam magamba és sikeresen tettem le sorba a CISCO vizsgákat és elismervényt szerevzve a tudásomról.

Mémek[szerkesztés]

Az internetes mémek fiatalságom egyik gyöngyszemei voltak. Az internetes mémek mögött rengeteg háttérinformáció és jelentés bújhat meg. Így a mémek tanulmányozása, trendek követése is szerény listámon van. A közösségi média egyes oldalain segédkeztem/segédkezek projektek futtatásában, valamint eddigi legnagyobb közösség amit vezethettem az a 140 000 fős mém csoportunk volt. Baráti köreimben elengedhetetlenek a mémek. Így egymásról készült mémjeink is terjengenek valahol az internet mélyén.

Szerkesztések[szerkesztés]

Érdeklődésemnek megfelelően az e-sporthoz és a hálózathoz kapcsolódó cikkeket tekintem és szerkesztem át . Ezen kívül néha-néha elcsábulok személyek oldalának szerkesztéséhez is, de akár a második világháborús vagy akár napjaink háborús helyzetei sem állnak messze tőlem.

Főbb szerkesztett oldalaim: