Szerkesztővita:Wikiszerk

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bináris 15 évvel ezelőtt

kedves wikiszerk!

úgy látom, hogy ezt a felhasználót azért hoztad létre, hogy átírhasd a szerkesztői oldalamat (megjegyezném, hogy ezt a vitalapod ürességéből ill. a szerkesztéseid listájának ürességéből ítéltem meg) A szerkesztői oldalamon nem reklám célból - hanem, mert ez a szerkesztői leírásom - helyeztem el az információkat

és ha így folytatod jelentve leszel! van egy konkurens oldal, ami igencsak szemétkedik és állandóan törölgeti a wikipédiás linkajánlásaimat és van okom arra következtetni, hogy te vagy a gazdája!

Nagyon régen figyelem a Wikiben folyó munkát, de nem hinném egy olyan valakinek kellene magyarázkodnom aki Mágus... :) a Wiki nem arra jött létre, hogy ingyen reklám legyen nevetségesen kivitelezett oldalak számára, nagyon felháborított amit itt művelsz és igenis ezért regisztráltam mert ez a Wiki eszméinek a megcsúfolása!!! ha gondolod, bevonhatunk adminisztrátorokat is!

AZ OLDALAM KAPCSOLÓDIK MARIO A TÉMÁHOZ!!! NE TÖRÖLD, MERT NEM REKLÁMCÉLBÓL RAKTAM ODA! ui.: először nem is én adtam hozzá (amúgy)

Ti mind félreértitek a Wikipédia célját és jellegét. Hamarosan ki lesz rakva az egész háborúzó társaság az összes felhasználónevével együtt, és kereshettek egy másik dühöngőt magatoknak. Bináris ide 2009. április 3., 15:01 (CEST)Válasz



http://music-team.netii.net Ingyen zene letöltés és csak 1 regisztrációra van szükséged és már is csatlakozhatsz hozzánk Üdv a Tulaj!:)