Szerkesztővita:Pr.zs.i

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Texaner 8 évvel ezelőtt a(z) Tudomány képekben díjátadó témában
Wikipedia Díj
Kiemelkedő közreműködésért a Tudomány képekben pályázaton.

Díjazás[szerkesztés]

Örömmel tájékoztatlak, hogy a Tudomány képekben pályázat díjazottjai közt vagy. Kérlek, hogy amennyiben szeretnéd, hogy az oklevélen polgári neved szerepeljen add meg azt, vagy számomra (szerkesztő lapom bal oldali menüjében az - E-mail küldése ennek a szerkesztőnek - opcióval), vagy a WME-nek az info@Wikimedia.hu címen.

Üdvözlettel: --Texaner vita 2015. december 22., 09:09 (CET)Válasz

Tudomány képekben díjátadó[szerkesztés]

Kedves Pr.zs.i,

Nyilván tudod, hogy az általad készített fénykép a Tudomány Képekben pályázat díjnyertes képei között van. Január 15-én lesz a Wikipédia 15. születésnapja! Ez egyben jó alkalom a Tudomány képekben pályázat díjátadójára is. Szeretnénk, ha ezt a jeles alkalmat együtt ünnepelhetnénk meg és személyesen vennéd át a megérdemelt díjadat. Ezért január 16-ára egy rendhagyó, közös ebéddel és tortázással egybekötött születésnapi találkozóra várunk!

A találkozó időpontja: 2016. január 16. 12:00 A találkozó helye: MixR Étterem, 1146 Dózsa György út 9. Fontos, hogy az étteremnek tudjunk pontos létszámot küldeni, ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy legkésőbb január 15-én délelőtt 10 óráig jelentkezzen Szép Zsuzsánál <szepzsuzsa.mail@gmail.com>, ha szívesen részt venne a találkozón.

Nagyon remélem figyeled és időben olvasod a vitalapodat!

Üdvözlettel, Hajdu Kálmán (– Texaner vita 2016. január 10., 16:58 (CET))Válasz