Szerkesztővita:Narvalo

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Narvalo!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. A szócikkek vitalapján az adott szócikk kialakítását tárgyaljuk meg. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Sphenodon vita 2017. augusztus 23., 22:19 (CEST)[válasz]

Dudich Endre[szerkesztés]

Szia! Dudich Endre novemberi 3-i halálozására van valamilyen forrásod? Forrás nélkül ilyen jellegű adat nem maradhat a szócikkben. - Csurla vita 2016. november 17., 18:10 (CET)[válasz]

Textilanyagok színezése[szerkesztés]

Szia! Ne vond vissza légyszíves a kínai anyagra vonatkozó adatot, inkább kérj forrást! Keresek én is, addig hagyd a visszavonogatást, teszek rá egy forráskérőt. Ez így túl önkényesnek tűnik! (ja és szóltam @Elkágyé:nak is, aki a cikket fejlesztette). Ogodej Mal 0.png vitalap 2017. július 3., 23:10 (CEST)[válasz]