Szerkesztővita:Muki123

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Beroesz 14 évvel ezelőtt a(z) Kérés a feltöltött képekhez témában

.

Kérés a feltöltött képekhez[szerkesztés]

Kedves Muki123! Köszönjük a tüntetésről feltöltött képeket, azonban fel kell hívjam a figyelmedet néhány problémára.

  • A képekhez tartozó dokumentációs lapon nem csatoltál leírást, így nem tudjuk, hogy mikor, hol és mi történik.
  • A feltöltött képek egyikéhez sem adtál meg licencet. A licencek egy kép használatának feltételeit határozzák meg. A Wikipédia olyan képek befogadására törekszik, amelyek megfelelnek bizonyos feltételeknek. Az alábbi licencek közül választhatsz:
{{közkincs}}(?) - ha közkincsé teszed a képeket, akkor mindenki használhatja, közzéteheti, eladhatja, átalakíthatja, stb.
{{cc-by-3.0}} - ha ezt a licencet választod, akkor képeiddel bárki bármit tehet, akár el is adhatja, amennyiben Téged megjelöl szerzőként.
{{cc-by-sa-3.0}} - ha ezt a licencet választod, akkor képeiddel bárki bármit tehet, átalakíthatja, eladhatja, amennyiben Téged megjelöl szerzőként és alkotását ugyanilyen licenc szerint teszi közzé.
{{kettős licenc}}(?) - gyakorlatilag megegyezik az előzővel.

Kérlek, hogy ha nem Te vagy a képek szerzője, akkor szerezd meg a kép készítőjének engedélyét írásban! Ha Te készítetted a képeket, akkor (akár itt lentebb) nyilatkozz arról, hogy a fentebb felsorolt licencek közül mely' alapján kívánod publikálni a fotókat!

Ha a képekre nem kerül sablon pénteken délig, akkor sajnos le kell törölnünk őket. Ezt én személy szerint sajnálnám, mivel a Wikipédia nemzetközi médiatárában gyűjtjük a tandíj+eü díjas népszavazáshoz kapcsolódó képeket:

Köszönettel és üdvözlettel: – Beroesz 2009. május 10., 12:01 (CEST)Válasz