Szerkesztővita:Gitaaa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

tényleg

Üdvözlet!

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Gitaaa!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szórakozást és tartalmas szerkesztést kívánok magamnak! Gitaaa vita 2015. március 30., 14:05 (CEST)

Szakaszcímek[szerkesztés]

Szia! A szócikkek felépítéséről szóló oldalunk alapján kérlek, hogy kapcsolódó weblapok helyett inkább további információk szakaszt nyiss. Köszönöm! nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. április 1., 11:27 (CEST)

Forrásolás[szerkesztés]

Örülök, hogy forrásokat keresgélsz ezekhez a lapokhoz, ez hatalmas segítség! A szócikkekben azért nem jelennek meg azonnal a változtatások, mert nemrég regisztráltál és még nem vagy megerősített szerkesztő. Ehhez szükséges, hogy jól eligazodj a Wikipédiában, a szerkesztéseid helyesek legyenek, általában 50-100 szerkesztés után lehet kérvényezni a Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Jog kérelmezése lapon, ezt te is megteheted a magad nevében, illetve más is ajánlhat téged. Ezek után válik a szerkesztésed láthatóvá a szócikkekben, jelenleg ezeket járőrök ellenőrzik. Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. április 1., 13:57 (CEST)

Próba[szerkesztés]

Hát ezt muszáj!Gitaaa Margit51diagrimage2012.pngírj,ha tudsz! 2015. április 1., 15:12 (CEST)

re:Emerson!-ra[szerkesztés]

Kedves Gitaaa! Köszönöm az értesítést a barátnőd véleményéről. A forrás-keresés (mivel látom Nyiffi üzenetéből, hogy te is foglalkozol ezzel), biztosan tudod, nem könnyű feladat és az egész Wikipédia hitelességének megalapozója. Mivel tudom, hogy többórás munka lenne minden adatot az Emerson szócikkben "leforrásolni", ezért inkább olyanok szócikkeivel foglalkozom, akik valóban érdekelnek. Azért jelentkeztem a barátnődnél, mert a figyelőlistámon rajta van a szócikk és láttam a változtatásokat és arra gondoltam, hogy hátha nem találta még meg ezeket a lapokat (lévén pl. nekem sem volt egyértelmű, hogy hol vannak összegyűjtve a forrásként nem használható oldalak) - hiszen nem ismerem és a Wikipédia egyik alapelve a "Wikipédia:Feltételezz jóindulatot!". Remélem ez kölcsönös. Üdv, Fauvirt vita 2015. április 1., 16:24 (CEST)

A vitalap csak nevében vita[szerkesztés]

Kedves Gitaaa! Mindenki kedvesen szólt hozzád eddig, kérlek, te se tegyél másképpen. Köszönöm, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. április 1., 17:22 (CEST)