Szerkesztővita:Bragbol

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Archívum

Archívum (?)


/Archív1 ·Használjátok a <hr> kódot az üzeneitek előtt!
Kivétel ha új témát nyitsz! · (új téma) ·

GW műhely[szerkesztés]

Szia! Ha csatlakozni akarsz a műhelyhez csak annyit kell tenned hogy beírod a neved a műhely lapján a tagok listájába. itt Pilgab 2007. június 1., 11:32 (CEST)


Ok beírtam! Bragbol Üzi | Műhely


Üdv Bragbol![szerkesztés]

Wikipédia:A globális felmelegedés műhelye alatt mindent megtalálsz, ami kb. eddig a magyar wikipédiában benne van a témával kapcsolatban. Az angol wikipédia nagyon kidolgozott már a témában: http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Climate_change, http://en.wikipedia.org/wiki/Global_warming.

Megírandó/csonk cikkek alatt sok vörös, megirandó link van még azokból szoktunk választani kidolgozásra, de persze azt csinalsz, ami csak jól esik. A globális felmelegedés főcikkünknek már jó ideje kiemelt cikknek kellene lennie a téma fontossága miatt. Még lehet valamennyit dolgozni rajta, de már majdnem kész.

Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Globális felmelegedés alatt lehet szavazni. Időnként nehéz kiemelt cikknek vmit megszavaztatni, mert sokan egyáltalán nem olvasottak/tájékozottak a témában és úgy szavaznak. Nem akarom Freddie Mercury-t bántani, de kiemelt szócikke van. Az, h Freddie Mercury hamarabb kapja meg a kiemelt rangot, mint a globális felmelegedés az elég szomorú. Ha megírtunk egy cikket betesszük Wikipédia:A globális felmelegedés műhelye/Szójegyzékbe, a Portál:Klímaváltozásba, Wikipédia:A globális felmelegedés műhelyebe ill. a globális felmelegedés főcikkbe is befűzzük egy-egy mondatba.

Ha bármiben elakadsz, kérdésed van fordulj a felmelegedés műhelytagokhoz bátran.--Kádár Tamás Megint vitatkozol?? 2007. június 2., 13:08 (CEST)

FRPG - Online Fórumos Szerepjáték[szerkesztés]

Szia! A fejezetet átmozgattam a szerepjátékból a számítógépes szerepjátékba. Ez elöbbi csak az asztali változattal foglalkozik. A másikba ez inkább beleillik. – Ramirez Én szóltam előre… Ide 2008. április 9., 17:56 (CEST)