Szerkesztővita:Alex01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Stewe 14 évvel ezelőtt a(z) Robert Enke témában

Szia!

Te copy-paste bajnok, gondolom CTRL+C CTRL+V után már nem jutott erő a minden egyes szerkesztéshez szervesen párosuló, figyelmeztető üzenetekre:

*  Amit elküldesz, azonnal látható lesz. Ha csak próbálgatni akarsz, használd a homokozót!
* Csak ellenőrizhető információkat írj, és nevezd meg a forrásaidat.
* Csak olyan szöveget küldj be, amit saját magad írtál, vagy megfelel a Wikipédia felhasználási feltételeinek. A weben található szövegek nagy része nem ilyen, akkor sem, ha nincs külön feltüntetve, hogy jogvédett. Ne küldj be másolt anyagot, ha nem győződtél meg a jogtisztaságáról!
* Ha nem akarod, hogy az általad írtakat könyörtelenül átszerkesszék vagy a CC-BY-SA licenc feltételei szerint terjesszék illetve felhasználják (akár üzleti célra is), ne küldd be! 

Mivel a szöveget nem te írtad sem Arsavin, sem Enke esetében sem, engedélyt nem kértél és kaptál wikipédiás felhasználására, így jogsértő, amit tettél. Értsd: hasonló, ha bemész egy boltba, fogsz egy kiló kenyeret és kisétálsz vele. - CFC vita 2009. november 11., 22:16 (CET)Válasz

És hogy legy példa is előtted (és nem csak a pofámat járatom): Artem Volodimirovics Milevszkij, vagy Jurij Pavlovics Szjomin. Próbálj hasonlót keresni neten. Ha találsz, azt tuti tőlem (innen) másolta, minden betűjét én írtam.



Figyelmetlen voltam, sajnálom! A lopott szövegeket töröltem, legközelebb csak saját írást használok! Elnézést kérek!

Robert Enke[szerkesztés]

A jogsértő tartalom törlése egy dolog, ettől még nem lesz szócikk, jelenleg egy vastag szubcsonk lett belőle. A máshol talált tartalmat valóban nem használhatjuk fel változatlanul, de az információtartalmat felhasználva viszont készíthetsz szócikket, még ha egy kis munka is van vele :) (Nem mint lelőhelyet, hanem valóban mint forrást felhasználva.) Stewe Feedback 2009. november 12., 06:31 (CET)Válasz



Köszönöm a segítséget és a tanácsot! Megcsinálom rendesen! Még egyszer elnézést!