Szerkesztővita:37.188.81.11

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 9 évvel ezelőtt

Mi van??? Kit maceráltam én ki?? Te egy regisztrált szerkesztő nevében írogatsz annak a vitalapjára. Szerinted mi a teendő ilyen esetben? Te ezt minek minősítenéd?

Ha te vagy az akinek mondod magad, akkor meg pont a sokat hangoztatott 12 000 szerkesztésed miatt lehetne benned annyi tartás, hogy nem demonstrálsz. Néha van az úgy, hogy az embernek elszáll az agya. De ez még nem ok arra, hogy elkezdjünk látványosan hisztizni. Bocs hogy ezt a szót használom.

Higgadj le! Hagyd már abba az önsajnálatot, a rinyálást a „búcsúajándékról”, a „kimacerálásról”! (Ismét bocs a szóhasználatért.) Ez nem a valóság, hanem egy enciklopédia, ami a virtuális térben van. Tarts szünetet, ha ki vagy akadva! Ismerem az érzést, voltam már így. Sőt. Mindannyian voltunk ezzel már így. Úgy tűnik most rajtad a sor, belefutottál. Pihend ki! Úgysem szívesen mennél el.

Olyan cikkeket írtál, amikért barnstart kaptál az oldaladra a szerkesztőtársaktól, meg olyanokat amiket díjaztak a kollégák, mint az év egyik legjobb szócikkét. Ezeket más nem fogja a jövőben sem megírni helyetted. Te döntöd el, hogy mi a fontosabb: a hiúságod vagy az amit alkotsz.

És igen. Ez a műfaj néha azzal jár, hogy konfrontálódunk. Néha nem olyan stílusban ahogy kellene. Mások is megtették veled, Te is megtetted mostanában. Mert senki nem hibátlan. Túl lehet lépni rajta, tanulni lehet belőle és írni tovább azokat a cikkeket, amiket nem fog helyetted megírni senki.

Te döntesz. A Wikipédia nem megy sehova. Neked viszont kéne, de csak egy kicsit és valami levegős helyre, ahol süt a nap, vagy bárhova ahol jó. Menj el Ausztráliába, moziba, vagy hallgass valami új zenét! És ha úgy érzed, hogy feltöltődtél, kimosódott az agyadból a sok izé, akkor utána írhatnál ezekről cikkeket. Ausztráliáról, zenéről, filmről. Ezekben ugyanis jó vagy. A hiszti meg nem áll jól.

Barátsággal: Piraeus vita 2014. május 7., 10:36 (CEST)Válasz