Szerkesztővita:2A02:3034:10:39E0:1:2:A7A1:BCA6

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Sir Morosus 3 hónappal ezelőtt a(z) Diktatúra témában

Diktatúra[szerkesztés]

T. Ismeretlen! Liszt-ügyben ártatlan vagyok, és teljesen egyetértek veled. Én már nem foglalkozom a magyar WP-vel ("Döglött lóról le kell szállni.")

Sajnálom, hogy téged is üldöz a Grin & Co. maffia. Én is utálom pl. azt, hogy mindenkit magyarrá akarnak erőltetni. Lisztet én se tartom magyarnak, tudtommal a nevében is a list = ravasz német szó van.

Én már egy éve nem írok a magyar WP-be. Az utolsó csepp az volt, hogy "vandalizmusnak" minősítették, hogy javítottam téves adatokat, és egy hónapra blokkoltak. Azok a privát üzenetek különösen megnyugtattak, amikben nekem adtam igazat korábban elüldözött vagy kiábrándult szerkesztők, és csak ilyen üzenetek jöttek.

A Grin & Co. a legkártékonyabb szerkesztőket ajnározza. Ehhez jött, hogy cenzúrázzák a Facebook-csoportjukat!!! (Vö. "Csak hódolat illet engem, nem bírálat." Madách) Egy szűk klikk magántulajdonának tekinti a magyar WP-t. Már milliószor leírtam, hogy tökéletesen leképezi a magyar belpolitikát: kontraszelektáltak kontraszelektálnak. Sir Morosus vita 2024. január 8., 09:23 (CET)Válasz