Szerkesztő:Zavodimusic/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Závodi Marcel 5 éves korától járt Földessy Margit színitanodájába, a Szindra Stúdióba. Alföldi Róbert igazgatása idején 3 évig játszott a Nemzeti Színházban. A Fonyó Gergely által rendezett Matula kalandpark c. ifjúsági filmben szerepet kapott. A Hős 6os c. film főszereplőjének, Hiro-nak volt magyar hangja.

14 évesen leszerződtette a Magneoton kiadó. Itt jelent meg először önálló dala, melyen közreműködött Szabó Ádám. 2016 nyarán megjelent MC Kemon-nal közös daluk a '#MONEYTALK$', melyhez készült videóklip a top 5 vágás kategóriában, a II. Klipszemlén jelölve volt.

2016 elején jelent meg Vastag Csaba lemezén 'Phoenix' c. szerzeménye.

2016 nyarától a MARGE zenekar billentyűse és zenei producere lett. A zenekar bejárta az országot, olyan nagy fesztiválokon léptek fel, mint a Sziget Fesztivál, a Balaton Sound, a VOLT Fesztivál és a STRAND Fesztivál. A MARGE-nak készült dalok közül már hallható a Petőfi Rádión toplistába került 'Repülünk'.

2016 őszén megkereste Hajós András a 'Dalfutár' c. saját, zenei műsora kapcsán, hogy mint ifjú producer, vegyen részt az első műsorban.

A 'Dalfutár' kapcsán ismerte meg Király Viktort és Lindát, akikkel azóta folyamatosan együtt dolgoznak.

A '#háttérzaj' c. dala, Berkes Olivér közreműködésével bekerült A Dal 2017 c. Euróvíziós előválogatóba.