Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:U m.ode hu/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Valeria Lukyanova[szerkesztés]

'Valeria Valeryevna Lukyanova' (ukránul: Вале́рія Вале́ріївна Лук'я́нова ------- oroszul: Валерия Валерьевна Лукьянова )



összegzés[szerkesztés]

1991 -ben született Moldovában, majd családjával Odesszába koltözött, később ukrán állampolgár lett. A világ az 'emberi barbibaba' -ként ismeri Őt. A hasonlóságot a játék Barbie babákkal fokozza a speciális smink, amiről tutorial videót is készített [2] , valamint az eredetileg zöld szemét eltakaró kontakt lencsék. Saját bevallása szerint mell implantátumokat használ, de a teste többi része eredeti, amit a speciális diétának és az állandó edzésnek köszönhetően tud megőrizni. Férje Dmitry Shkrabov, egy gyerekkori barátja, jelenleg ukrán üzletember.


élete korai szakasza[szerkesztés]

1991 június 21.-én született Tiraspol városában Moldovában. Édesanyja Irina a katonai pályán dolgozott, míg édesapja építőmunkás volt, és mellékállásban DJ. Gyerekkorában óriási baba gyűjteménye volt, talán erre is visszavezethetjük a jelenlegi külsőjét. Az Odessza-i Állami Főiskolán építészeti BA diplomát szerzett (Bachelor degree in architecture from Odessa State Academy of Constructions and Architecture)


karrierje[szerkesztés]

2007-ben megnyerte a Miss Diamond Crown of the World nemzetközi szépségversenyt. Körülbelül 300 versenyző volt, és bárki indulhatott, a szabályokban sehol sem szerepelt a plasztikai műtét mint kizáró ok. A megmérettetés után az orosz média is kezdte felfedezni, televízióknak adott interjúkat, több fotósorozat is készült róla. Ezután lett ismert az egész világon, főként a külseje miatt, ami meglehetősen egyedülálló. Színes kontakt lencséket használ, speciális sminket, és ehez hozzájárul a valóban barbie baba szerű teste. A keblei plasztikai műtéten estek át, azonban a teste többi része természetes. Korábban többen megvádolták a képei láttán, hogy photoshop-ot használ az utómunka során, azonban ezeket hamar megcáfolta, mikor a youtube-ra videókat töltött fel. Speciális diétát alkalmaz, amit részben édesapja tanított neki (csak annyit egyél egyszerre amennyi a markodban is elférne). Húst nem eszik, így vegetáriánus, és nagy jelentőséget tulajdonít a fény energiájának is.

2014.-ben megpróbálkozott a bretharianizmussal is, ami annyit tesz, hogy csak fény és levegő segítségével tartaná fent a szervezete energiaellátását. Azonban nemsokkal később felhagyott vele, ugyanis elmondása szerint " egy nap szeretnék a bretharianizmus szerint élni, de még nagyon messze vagyok tőle, és azt sem tudom, mikor csinálhatom majd "

2014-ben a GQ-nak adott interjújában elmondta, hogy nem lesznek gyerekei és nem vágyik arra amit mi " családi életnek " hívunk, mert rossznak tartja ezt.

spiritualitás[szerkesztés]

Azt kevesen tudják, hogy Valeria oktató a testen kívüli utazás iskolájában (School of Out-of-Body Travel), és az asztrális utazásairól könyvet is írt. Ebben az iskolában azt tanítja meg a tanulóknak, hogy hogyan hagyhatják el a fizikai testüket, hogy a spirituális testükben utazhassanak. Az ott használt neve, Amatue.


zenei pálya[szerkesztés]

Már 2009-től jelentek meg újstílusú opera számai, mint például abban az évben a Sun in the Eyes. 2015.-ben folyamatban van, hogy DJ-ként is ismert legyen. A több mint 1,2 millió lájkkal rendelkező oldalát a legnagyobb közösségi oldalon, kissé háttérbe szorította, és elindított erre a célra egy újabb oldalt, amin bár csak kicsivel több mint 75.000 lájkkal rendelkezik (még), már megkapta a Facebooktól a valódiságát igazoló jelölést, a neve mellett a kis pipát. Ebben az évben, augusztus utolsó napjaiban segítséget kért rajongóitól, hogy minden országban hozzanak létre egy csoportot vagy oldalt, ahol a tőle kapott információkat az emberek a saját nyelvükön kaphatnak meg. További részletek még nem is ertek. Hazánkban szinte azonnal elindult egy rajongói oldal a https://facebook.com/ValeriaLukyanovaHungary néven.