Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Telekisamuel/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Teleki Sámuel Utazási Irodáról

Irodánk azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a társasutazás kedvelőinek, az egyéni utasoknak és az egyedül utazóknak egyaránt. Útjaink nagy részét már több alkalommal végigjártuk, így tudjuk, mikor és merre érdemes vinni utasainkat. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a hagyományosan, minden iroda által megmutatott nevezetességekhez látogassunk el, hanem betekintést nyerjünk az adott ország lakosainak életébe, gasztronómiájába. Repülős útjainkat kisebb csoportokban indítjuk, melynek célja, hogy még inkább minőségi szolgáltatást nyújthassunk.

Az iroda nevének kiválasztásakor, olyan szempontok játszottak közre, mint például, hogy könnyen megjegyezhető legyen, Magyarországra utaljon, s külföldön is könnyen kiejthető legyen. Kelet-Afrikában járva Teleki nevét sehol sem kell kétszer elmondani, mindenki tudja, hogy Teleki Sámuelről, a híres magyar felfedezőről van szó.

Idegenvezetőink magasan képzett, több éve a szakmában dolgozó kollégák, akik közül van olyan, aki már több mint száz országban kísért csoportokat. Tudásuknak, odafigyelésüknek, empátiájuknak köszönhetően igazi élmény velük az utazás.

Fontosnak tartjuk, hogy külön figyelmet kapjanak egyedülálló utasaink. Ezért is hívtuk életre a Szingli Travel részlegünket, ahol kifejezetten az egyedülálló utazók számára kínálunk programokat, utazásokat.

Akár egyedül, párban, családdal utazik, sok szeretettel várjuk leendő utasaink között.