Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:STIPetofi/piszkozat

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

STI-csoport

[szerkesztés]

Az STI innovatív megoldásokat kínál a csomagolási folyamatokra és vonzó termékprezentációt az értékesítés helyén. Megrendelői között Európa legnagyobb FMCG-gyártóinak majdnem a fele szerepel, mely az STI-csoportot vezető displaygyártóvá és európai viszonylatban a csomagolóanyag-gyártók toplistájára emeli.

Munkafolyamatok:

- Kiemelt vevőkezelés – szoros kommunikáció
- Rövid átfutási idő
- Rugalmas és optimális gyártásprogramozás
- Személyre szabott megoldások
- Kreatív konstrukciótervezés
- On-line tartalom-ellenőrzés – távjóváhagyás
- Magas szintű logisztikai szolgáltatások

Az STI innovatív csomagolási megoldásokat fejleszt, amelyek mind a megrendelők, mind a csomagolásban elhelyezett termékek szempontjából megfelelőek. Több mint 100 kolléga dolgozik a konstrukciótervezés területén, 20 országot érintve, interdiszciplináris projektek keretében, az átfogó problémamegoldás érdekében.

STI Petőfi Nyomda Kft.

[szerkesztés]

A kecskeméti székhelyű, nyomtatott és hajtogatott karton-, illetve hullámkarton dobozokat és tekercses öntapadó címkéket gyártó nyomda 1841-es alapítása óta hosszú utat járt be, hogy napjaink vezető csomagolóanyag-gyártójává váljon a régióban. Éves termelése közel 1,5 milliárd darab doboz és 5 millió m2 öntapadó címke, melyet széles vertikumú, magas minőségű technológiával – ofszetnyomtatás, UV- és in-line lakkozás, meleg fóliázás és -domborítás, gépi ablakozás, 6 pontos ragasztás és formaragasztás, stb. – dolgoz fel.

Az elmúlt évek beruházásai nyomán korszerűsített gépparkot további fejlesztések egészítik ki,a 2010-2011 években ugyanis újabb gépek érkeznek a kecskeméti üzembe. A beruházás egyik kiemelt berendezése, a 7 színes, teljes UV-technológiával ellátott, legkorszerűbb nyomdagép,mely további lehetőséget kínál az igények magas fokú kiszolgálására.


STI Display Hungary Kft.

[szerkesztés]

A budapesti székhelyű, 2008-ban alapított, display- és POS-termékeket gyártó üzem része az STI-csoport európai POS-hálózatának. A szoros integráció alapfeltétel ebben a szegmensben, ahol a multinacionális vevők marketingkampánya erős támogatást kap. Innovatív és kreatív megoldásokat előállító üzemünkben digitális nyomdagép és fazoner ragasztó is segíti a hatékony és gyors kivitelezést. Az STI display-üzemének portfóliója kiegészül összecsomagolási Co-Packing és display-feltöltő aktivitással is. Az STI-csoporthoz tartozó három vállalatot nemcsak a geográfiai közelség köti össze, hanem a közös felső vezetés által is képviselt, szoros szakmai együttműködés és kölcsönös támogatás légköre.