Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Royalfröccs/piszkozat

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

ROYAL FRÖCCS

Története :

A Royal Fröccs fantázianevet viselő futballcsapat 2011 szeptemberében lett megalapítva Gyöngyösön a Károly Róbert Főiskola kollégiumának "B" épület 3. emeletén. Az ötletgazda, H. Ádám döntött úgy , hogy összeszedi a szabadon igazolható alkoholistákat, majd nevezést adnak le a KRF Házibajnokságára, amely Kelet-Európa 3. legrangosabb sorozata a Bajnokok Ligája és az Európa Liga után. A csapatnév választása mai napig nem tisztázott, valószinűleg azért esett erre a névre a választás, mert alkoholt kedvelő és pókerező emberekből tevődött össze a játékosállomány.

Játékospolitika :

Mivel a rendelkezésre álló büdzsé igen alacsony volt, napi pár liter, ezért csakis a klub nevéhez hű, lelkes játékosok kaphattak helyet a csapatban. Az elképzelésbe belefért az is, hogy külföldi idegenlégiósok is erősíthetik a csapatot. Egy jól sikerült este után melynek főszponzora a vodka volt, tárgyalást kezdeményezett a csapat 2 Törökországból érkező játékossal, A. Bozdemirrel és U.Yesilmenderezzel, akikről mint később kiderült a szezon legnagyobb igazolásait jelentették.

Első Szezon :

Az első mérkőzésre 2011. október 11. került sor a Károly Róbert Sportcenrumban. A Szupercsapat elleni mérkőzésen remek játékkal végig dominált a Royal Fröccs, majd A. Bozdemir góljával meg is szerezték a vezetést,. A nézőtéren hatalmas extázis tört ki a mintegy 8 fős szurkolótáborban. Igazi pokoli hangulatot teremtettek, és az 1-1 -es végeredményt hozó mérkőzést mindenki győzelemként ünnepelte. A szezon alapszakaszát a 9 csapatot felvonultató mezőnyben végül 2. helyen zárta a Royal, a főiskola kirakatcsapata mögött. Az alapszakaszban 9 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség volt a csapat mérlege.

Play off :

A play offra a csapat súlyos anyagi gondokkal indult neki, nem volt már lehetőség elmenni a farkasmályi edzőtáborba, ami megmutatkozott az eredményeken is. Egy 6-0 és egy 6-1 -es vereséggel 4. helyen fejezték be a bajnokságot, melynél többre volt hivatott az alakulat. Legnagyobb élményként viszont megélhették, hogy még az alapszakaszban 5-3-ra verték a Csutival és hasonló világsztárokkal felálló főiskolai kirakatcsapatot.

A csapat induló kerete: H. Ádám K. Gábor V. Fecó K. Szilveszter H. Dániel N. Szabolcs A. Bozdemir U. Yesilmenderez M. Tamás J. Dániel R. Zsolt

Egyéb :

A Royal Fröccs remek kapcsolatot ápolt testvércsapatával, a Delirium Football Clubbal. Egymás mérkőzéseire gyakran lejártak a játékosok. Ugyanakkor számos tényező próbálta ellehetetleníteni munkájukat, elsősorban N.G. folyamatos beszólogatásai, aki a válogatottba se hívta be a csapat legjobbját. H. Á. -ot.