Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Rippelbrothers

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Rippel Brothers

Minden ember életében akad olyan pillanat, amikor megérinti az érzés, feltámad benne a vágy: hogyan léphetné túl a fizikai létezés megszabta korlátokat és lehetőségeket? Gondoljunk csak bele: közülünk ki ne szeretne repülni, vagy lebegni – mindenféle segédeszköz nélkül. Az emberiség egyik legnagyobb közös vágya ez, a történelem során sokan áldozták életüket a kísérletezés közben. Mindhiába. Ez az álom mindeddig beteljesületlen maradt.

A Rippel Testvérek képesek megtenni mindazt, amire mi, egyszerű földi halandók csak vágyakozunk. Adottságaik már csak azért is különlegesek, mert teljesen egyforma testfelépítésűk (180 cm, 90 kg) révén produkciójuk a megszokott artistaszámokhoz képest sokkal változatosabb. Hatalmas fizikai erejük és elképesztő egyensúlyérzékük segítségével ott lebegnek valahol a lehető és a lehetetlen határmezsgyéjén – talán nem lépik át, de az illúziót tökéletesen megteremtik. A lenyűgöző fizikai teljesítményen túl felmutatnak még valamit, amit Michelangelo kőbe faragott, Munkácsy lefestett, Arany pedig balladába szedett. Tökéletes mesterségbeli biztonság, elegancia, a teremtés, az alkotás pillanata.

== Mindez együtt az erő és a művészet harmóniája. ==


Tudásukat 30 éve folyamatosan tökéletesítik, és a világ számos országában népes rajongótábor kíséri figyelemmel minden lépésüket. Láthattuk őket többek közt Jay Leno és Rosie O’Donnell show műsorában is. ==


www.rippel.hu[1]