Szerkesztő:RadarHR

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Radar Hirdető Rendszer[szerkesztés]

A radarhirdeto.hu Magyarország legtöbb weboldalból álló[1] apróhirdetési weboldal rendszere, ahol bárki ingyen, akár regisztráció nélkül is hirdethet. A portált a korábban budapesti székhelyű Over Lions Kft. üzemelteti.

Története[szerkesztés]

A radarhirdeto.hu 2017 szeptemberében indult Magyarországon, alapítója Petrován Pál Gyula, az Over Lions Kft. ügyvezetője.

2017 decemberére a Radar Hirdető Rendszer további 17 hirdető weboldallal bővült, mely a radarhirdeto.hu weboldalán keresztül, vagy külön linket használva érhető el.[2] Ezt követően év végére elkészült a Radar Hirdető Rendszer, saját aloldali hirdető rendszere, ahol cégek és magánszemélyek kérhetnek saját hirdető aloldalt.

2018 februárjában további Magyarország 3155 települését felsorakoztató, valamint Budapest 24 kerületét külön-külön elérő hirdetési felületek kerültek be a Radar Hirdető Rendszerbe, ahol továbbra is ingyenes[3] hirdetéseket lehet közé tenni. Ezen weboldalak lehetőséget biztosítanak Képes Apró hirdetések megjelentetésére is.

2018 márciusára már több mint 3200 weboldal tartozik a Radar Hirdető Rendszerhez, ahol ingyenesen hirdethetnek magánszemélyek és cégek egyaránt. [4]

Működése[szerkesztés]

Az oldalon a normál hirdetésfeladás minden esetben ingyenes. A felhasználók által feltöltött hirdetéseket manuálisan ellenőrzik és összevetik az oldal Működési szabályzatával. E metódussal próbálják szűrni az illegális tartalmakat az oldalról. Az oldalon kategóriákra illetve a beállított opciókra is lehet szűrni. Az oldal egyes szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe. A hirdetésfeladás 100 darab hirdetésig ingyenes, a fölött térítés köteles, illetve a Képes Apró hirdetés is pénzbe kerül.. Nézz utána a részleteknek!

Források[szerkesztés]

  1. www.ggiszovetkezet.hu. „A legjobb hirdető oldalak 1.rész”, GGI Szövetkezet (Hozzáférés ideje: 2018. március 4.) (magyar nyelvű) 
  2. www.anagyvarosok.eoldal.hu. „Hogyan add el lakásodat?”, A nagy városok képgalériája. (Hozzáférés ideje: 2018. március 4.) (magyar nyelvű) 
  3. www.tattoo-tetovalas.eoldal.hu. „Csodálatos erkélyek”, Tattoo Tetoválás minták (Hozzáférés ideje: 2018. március 4.) (magyar nyelvű) 
  4. www.ferrari-lamborghini.eoldal.hu. „Világhírű cégek logói akkor és most”, Ferrari vs Lamborghini Autócsodákról képek és infók! (Hozzáférés ideje: 2018. március 4.) (magyar nyelvű) 

Külső hivatkozások[szerkesztés]