Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Popeyka66/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A BanyaCraft egy Minecraft szerver, amelyet Popeyka66, Deadcraft és Bobika02 (valódi nevüket kérésükre nem írom) hoztak létre, és amely folyamatosan fejlődik.

Története[szerkesztés]

A BanyaCraft úgy jött létre, hogy 3 fiatal játszott a Minecrafttal és akartak együtt is játszani. Először csak privát szervereket készítettek, aztán jött az ötlet, hogy csinálhatnának akár nagy, sok játékosos szervert is. Egy kisebb próbálkozás után (AdminMC) megalkották a BanyaCraft szervert, amelynek október 5-én volt a megnyitója. Igaz, akkor senki sem volt fent, csak az Adminok, de a bemutatkozó videót viszonylag sokan megnézték. Tervbe van véve egy saját kliens készítése, ahogy Popeyka66 mondta: "Dolgozunk rajta." Arról is van szó, hogy esetleg szerverközösséggé akarnának válni, azaz több szerverből állnának és ezeket a saját kliensből kéne elérni, de egyelőre csak ezzel a szerverrel foglalkoznának.

Adatok[szerkesztés]

A BanyaCraft tartalmaz pluginokat: DisguiseCraft (nézd itt) AutoMessage (nézd itt), ClearLag (nézd itt), GroupManager (nézd itt), Essentials (nézd itt)

A BanyaCraft IP-címe: 80.99.0.225 (nem elérhető a nap 24 órájában)

A BanyaCraft Adminjai: Deadcraft [Tulaj], Popeyka66 [Admin], Bobika02 [Admin]

Források[szerkesztés]

Popeyka66, Deadcraft és Bobika02 elbeszélései.