Szerkesztő:Nyuszikaa/Viccek/Tudok még egy viccet!

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Címlap

Kéri a következő kérdést, vagy megálljunk három évnél?
És azt ismered, hogy a bűvésznek van egy papagája?

Alkalomhoz nem illő

Kohn haldoklik. Rebeka, a felesége keservesen óbégat mellette:
– Mi lesz velem, Kohn? Mi lesz velem?
– Micsoda arcátlanság – fakad ki Kohn – én itt a végemet járom, te pedig találós kérdéseket teszel fel nekem!

Legjobbak
Jó hír

A bolondokházában csöng a telefon. – Jó napot kívánok! A 10-es szobában van valaki? – Egy pillanat... Nincs – feleli a nővér. – Hurrá! Akkor sikerült megszöknöm!

Csak jót akart

Szakad az eső, dörög, villámlik. Csöngetnek. A férj nyit ajtót, az ajtó előtt áll az anyósa teljesen elázva, hidegtől dideregve. – Jaj, anyuka! Maga az? Miért áll kint az esőn? Miért nem megy inkább haza?!

Égi figyelmeztetés

A rendőr elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a csákánnyal, Egyszer csak felülről megszólal egy hang: – Nincs a jég alatt hal. De a rend őre csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is megszólal: – Mondom, hogy nincs a jég alatt hal! A rendőrt nem érdekli a hang, ő csak szorgalmasan csákányoz tovább. – Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal! Mire a rendőr: – Ki vagy te, hogy folyton beleszólsz? Én rendőr vagyok!!!! – Én meg a műjégpálya hangosbemondója.

Szép új világ

A vidám, újdonsült lakástulajdonost meglátogatja cimborája. Ráérősen beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért, ráakasztva egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi: – Az micsoda a falon? – Beszélő óra. – ??? Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon kereszül ordítás hallatszik: – Hajnali fél kettő van, te barom, mit vered a falat!

A lehetőséghez képest

A rendőr álldogál az utcán egy kirakat előtt, és szemléli magát a kirakatüvegben. Egyszer csak félhangosan megszólal: – Hát nem vagyok tökéletes? Mire mögüle valaki: – Rendőrnek igen.