Szerkesztő:Nikipediaaa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Nikipédia[szerkesztés]

Mi is az a Nikipédia?[szerkesztés]

  • Nos tudni kell, hogy a Nikipédia a Wikipédia után jött képbe. Hogy miért is? Hát azért mert első sorban Niki - Wiki. Másodsorban pedig ez a lánynév olyan lánytól van, aki annyi mindent tud hogy már simán írhatná ő az egész Wikit. Na de a sok túlzás után komolyra térve. Megígértem neki, azaz megígértük hogy nyitunk egy ilyen kis oldalt neki mégpedig maga a Wikipédián! Ezt betartva pedig most azért lehetsz itt mert valószínűleg ezt kerested, vagy ha nem akkor valamilyen okból fogva idetévedtél. Nem tudjuk hogy mivel fog még bővülni ez az oldalka, biztos ha lesz olyan infó amit szívesen megosztunk akkor itt megtalálható lesz. De addig is szerkesztés alatt van, mindvégig.

Nikiről:[szerkesztés]

  • Ha már a Nikipédiánál tartunk, és annál hogy Niki. Elemezzük is ki! P. Nikolett a lány neve, középiskolás. Egy szinte kitűnő tanulónak lehet mondani. Aki nagyon sokat tanul, és ezért nagyon jól is megy neki az összes dolgozat. Odafigyel sokszor órán (kivéve mikor nem) és ha nem ért így se valamit külön órára megy hogy megértse, gyakoroljon. Ez után persze másnak is tud segíteni aki például ugyan úgy nem érti, csak nem akart ilyen órákra menni. Segítőkész lány, sokszor azaz általában segít, ad mindenkinek. Na de van mikor azért ő se ilyen aranyos. Ő is ember, érzései vannak és néha neki is elege lesz sok mindenből. Ezt mindenkinek tudnia kell, és kéne!

Bővebb infók:[szerkesztés]

  • Nos egyenlőre nem akarunk, sőt lehet később se sok infót nyújtani róla. Ennyit szerintem már elégnek lehet mondani, de ha mégse idővel ahogy írtuk.. bővülni fog!

Nos emberek, köszönjük hogy itt jártatok! Ha nem vagytok elégedettek, gondoljatok arra hogy lesz ez más is. Ha trollok vagytok kérlek ne itt tegyétek! És ha nem nagyon érdekelt titeket de mivel idekerültetek és elolvastátok.. és netán nem örültök kérlek hagyjátok az oldalt hisz nem ártott senkinek!!!

Nos ameddig nem bővül, addig is sziasztok! Jó szórakozást a továbbiakban!