Szerkesztő:Markocska1916/A Közös jövő epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Közös jövő[szerkesztés]

1-100. rész[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier
1. 1. 1. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. október 28.
Ákos megakarja találni a testvérét, Annát, aki Győrben lakik. Ákos apja minden áron titkolja Ákos elől, hogy ki a testvére. Ági egy új kávézót akar nyitni, viszon Jani megfenyegeti, hogy ha megnyitja a kávézót elmegy Ákoshoz és mindent bevall neki, bár Ági gyűgyöli Ákost és soha nem akarja hogy megtudja azt, hogy ő Ákos húga.
2. 2. 2. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. október 29.
Ákos összebarátkozik a Kertész családdal, mivel Ági itt élt, ugyanis Kertész Lajossal majdnem összeházasodtak. Ezt a házasságot azonban Kiara, nővére ellenezte, így felbérelt egy bérgyilkost hogy ölesse meg Ágit. A bérgyilkostól Jani mentette, meg. Eközben Ákos apja, Endre nem engedi meg Ákosnak, hogy nyomozzon Ági után.
3. 3. 3. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. október 30.
Kiara megkeresi Ágit, és megfenyegeti hogy adja meg neki a 150€-s tartozást, mert különben mindent elmond Ákosnak. Azonban Ági nem érti, hogy honnan tudja Ákos az ő bátyja, de ezt minden áron megaakrja ezt tudni, ezért elmegy Lajoshoz, hogy beszéljen vele, de Lajos semmikép se akarja látni Ágit. Ákos ki allgatja apja beszélgetését az anyjával, Virággal és megtudja hogy a testvére, Ági a Kertész családnál lakott, ezért felkeresi.
4. 4. 4. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. október 31.
Jani megakarja tartani minnél előbb az esküvőt Ágival, de Ági várni akar még vele. Ági nem tudja hogyan szerezzen 150€-t, ezért találkozni akar az anyjával, Virággal. Mivel Ági nem mondja meg Virágnak, hogy mire kell a pénz, ezért Virág nem ad neki pénzt. Lajos elmondja apjának, Lacinak hogy a minap itt volt Ági és beszélni akart Lajossal, de Lajos elküldte őt. Ezt a beszélgetést Kiara kihallgatja és elmegye Ágihoz, hogy soha többé ne találkozzon egyik Kertész családtagjával se, de a pénzét továbbra is követeli Ágitól. Ákos elmgye a Kertész családhoz, hogy beszéljen velük.
5. 5. 5. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 4.
Virág elmondja Endrének, hogy ma találkozott Ágival és pénz kért tőle, de nem tudja mire. Ákos beszél a Kertész család Lajosával és elmodnaj Lajos hogy már évek óta nem hallott Ágiról. Kiara megtudja hogy Ákos elmondott mindent Lajosnak, aki azt mondta Ákosnak hogy megkeresi Ágit. Kiara egy tervet eszel ki, hogy megaszabaduljon Ákostól, így felbéreli Gábort, egy barátját hogy szabaduljon meg Ákostól. Gábor egy levelet küld Ákosnak, hogy egy remek állás lehetőéget ajánl egy spanyolországi cég.
6. 6. 6. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 5.
Ákos nem tudja, hogy elvállalja-e az állás lehetőségt. Az állás lehetőséget közli apjával és Endre megpróbálja rábeszélni Ákost, hogy fogja el. Endre valójában azért akarja rábeszélni Ákost erre az állás lehetőségre, hogy ha elmegy Spanyolországba, akkor nem tudja tovább keresni Ágit. Eközben Jani megpróbóbál beszélni újra Ágival az esküvőről, de Ági még mindig nem akarja hamarabb megtartani. Lajos megkeresi Ágit a régi lakásán, ám a mostani lakó azt hazudja Áajosnak, hogy Ágv elköltözött Pécsre.
7. 7. 7. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 6.
Kiderül hogy Ági terhes, viszont Ági úgy gondolja, a gyerek apja lehet Lajos, ezért egyenlőre titkolni akarja Jani elől. Ákos úgy dönt mégse fogadja el az álláslehetőséget, ezért Kiarának újabb tervet kell kieszelnie Ákos ellen. Lajos olindul Pécsre, ám nem sokkal Győr után egy autóbalesetet szenved, így korházba kell. A családja mindenképp tudni akarja, hogy hova indult el Lajos, de Lajos nem meri megmondani, hogy Ágit kereste.
8. 8. 8. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 7.
Áginak fogalma sincs hogy hogy mondja meg Janinak hogy terhes és ráadásul az se biztos hogy a gyerek Janitól van, ezért továbbra is titkolózik. A rendőrség átkutatja az autót, de találnak egy papírt, amin Ági volt címe állt. Ezt Kiara megtuja és megsemmisíti, mielőtt más is észre veszi és elmegy a címre. Ákos fenyegető telefonhívásokat kap, amiket valójában Gábor küldözget neki, hogy megfélemlítse őt.
9. 9. 9. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 8.
Ági elmondja legjobb barátnőjének, Katinak hogy terhes és valószínűleg a gyerek Lajostól van. Kati azt tanácsolja mondja el Janinak hogy terhes, de ne mondja meg hogy lehet Lajosé a gyerek. Lajost kiengedik a korházból, és beszél az apjával, hogy nem e hallott mostanában Ágiról bármit is. Ákos és Gábor találkoznak egy elhagyatott helyen, ahol Gábor végleg végezni akar Ákossal.
10. 10. 10. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 11.
Jani takarít, amikor Ági egyik fiókjában talál egy képet Lajosról, bár ő nem tudja ki az a Lajos, ezért nyomozni kezd. Gábor amikor leakarja lőni Ákost, hátulról hirtelen megjelenik apja, Laci és kiderül, hogy korábban Gábornak és Lacinak volt egy kisebb összetűzése, ezért ez ügyben is elkezd nyomozni Ákos. Eközben Kiara ad egyetlen hetet Áginak hogy megszerezze a pénzét.
11. 11. 11. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 12.
Jani nem talál semmilyen nyomot, ezért számon kéri Ágitól, hogy ki az a fickó a képen, de Ági azt hazudja hogy a volt férje, aki nyomtalanul eltűnt. Ákos megtudja hogy Lajosnak autóbalesete volt és elmondja Lajos Ákosnak, hogy valójában Ági után ment, Pécsre. Ákos úgy dönt ő is elmegy Pécsre, hogy megtalálja a húgát.
12. 12. 12. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 13.
Laci nem tudja hova tűnt Ákos, mivel egyetlen szó nélkül tűnt el, ezért elmegy a rendőrségre, hogy bejelntse eltűnését. Ági továbbra is titkolózik Jani elől, hogy lehet nem is ő az apja, ezért elmegy és újra beszél Katival, hogy mittévő legyen. Kiara rájön, hogy Ákos eltűnt, és azt hiszi Gábor végleg végzett vele.
13. 13. 13. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 14.
Kiara kihallgatja Ági és Kati beszélgetését, ezért Kiara elmegy Ágihoz és megfenyegeti, hogyha nem adja neki oda a pénzét, akkor mindent elmond Janinak és Lajosnak. A rendőrség közli Lacival, hogy Ákos holttestét megtalálták, ezért arra kérik őt, hogy menjen el azonosítani. Virág nagyon ledöbben a hírek hallatán.
14. 14. 14. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 15.
Ági nem tudja mittévő legyen, ezért elmegy, miközben Janinak azt hazudja, hogy üzleti útra ment. Laci és Virág azonosították a holttestet és kiderült, hogy az nem Ákosé. Lajos beszél apjával és kéri, hogyha bármit tud Ágiról, mondja el. Jani gyanakodni kezd, hogy mi üthetett Ágiba, ezért elmegy Ági munkahelyére megkérdezni hova ment, ám ott kiderül, hogy nem is ment el üzleti útra, hanem szabadságon van.
15. 15. 15. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 18.
Jani felhívja, hogy számon kérhesse Ági hollétét, de a lány továbbra is hazudik. Laci és Virág egyre idegesebbek, hogy hová túnhetett Ákos, egyetlen szó nélkül. Endre Kiara szobájában talál egy címet, ezért elmegy arra a címre. Kiara rájön, hogy a szobája fiókjából eltűnt a papír, amire Ági címe volt felírva, és azt hiszi hogy Lajos találta meg és ment el arra a címre, ezért Kiara újabb tervet eszel ki, hogy Lajos és Ági ne találkozzanak.
16. 16. 16. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 19.
Endre elmegy az adott címre, eközben Kiara újabb terveként rábeszéli Gábort, hogy kövesse Endrét a címre, ahonnan Endrét elrabolják. Ákos hazatér, ezért Laci és Virág számon kérik tőle, hogy hol volt, bár Ákos egy szóval sem mondja meg, hogy Ági miatt ment el Pécsre. Jani felhívja Ágit és követeli tőle, hogy azonnal jöjjön haza és elbeszélgetnek.
17. 17. 17. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 20.
Jani nem érti az egészet, hogy mért tűnt el Ági azt hazudva, hogy üzleti útra ment, ezért kérdőre vonja ez ügyben. Lajos nem éri el Endrét, ezért elmegy a rendőrségre bejelenteni eltűnését. Ákos megpróbál beszélni az anyjával, hogy mondja meg neki, hogy hol van a huga, Ági, de ő azt mondja, hogy már évek óta nme találkozott vele, de ezt Ákos nem akarja elhinni.
18. 18. 18. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 21.
Endrét egy elhagyatott helyen fogva tartják, bár megpróbál megszökni, de sikertelenül. Kiara megakarja tudni Gábortól, de a férfi nem veszi fel a telefont. Jani megfenyegeti Ágit, hogyha nem mondja el az igazatt se eküvő nem lesz, se szerelem, ezért elmondja Ági Janinak, hogy azért ment el, mert egy kis magányra vágyott, hogy kiszellőztethesse a fejét, de Jani azt gyanítja megcsalja őt. Virág egyre feszültebb, hogy nem mondhat semmit fiának, Ágiról, mivel Laci megfenyegette őt, hogyha elmondja megöli Ágit.
19. 19. 19. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 22.
Ági nem tudja mihez kezdjen, mivel fél elmondani az igazat Janinak. Lajos egyre jobban aggódik Endre végett, mivel a rendőrség se talált semmit, amin keresztül megtalálhatják Endrét. Kiara megparancsolja Gábornak, hogy egyenlőre ne engedjék el Endrét. Kiara elmegy Ágihoz a pénzért, bár ő nem tudja kifizetni, ezért Kiara mindent kitálal Janinak.
20. 20. 20. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 25.
Épp amikor Kiara elmondana mindent Janinak, Ágit valaki lelövi, ezért korházba sietnek vele és reménykednek abba, hogy túl éli. Endrét elengedi Gábor, de megfenyegeti Gábort, hogy ezt még megekeserüli, ezért felhívja Kiarát hogy mi legyen. Virág épp készül elmondani fiának, hogy tudja hol lakik Ági, de ekkor meghallja Laci, hogy miről beszélgetnek, ezért Laci bezárja Virágot a szobába, Ákost pedig elküldi otthonról, mert ha nem megy el, végzik Virággal. Lajos továbbra se tud semmit Endréről.
21. 21. 21. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 26.
Bár Endrét elengedték, mégse tér haza, hanem elmegy megkeresni Gábort és követelni akarja tőle, hogy ki bérelte fel őt, viszont ennek ellenére Gábor nem mondja el az igazat. Az orvos szerint Ági állapota nagyon súlyos és most egy nagyon nehéz műtét fog következni, és sajnos kevés rá az esély, hogy Ági bármilyen maradandó sérólést megússzon, és még az élete is kérdéses. Laci továbbra is fenyegetőzik Virág és Ákos felé.
22. 22. 22. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 27.
Ági műtéte sikeres volt, ám még mindig nem tért magához, ezért Jani nagyon ideges. Endre addig nem hagyja békén, amíg Gábor el nem mondja az igazat, hogy ki bérelte őt föl. Laci kínozza Virágot, enni se ad neki. Eközben a rendőrség nyomoz az ügyben, hogy ki akarhatta megölni Ágit.
23. 23. 23. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 28.
Lajos nagyon ideges az apja miatt, bár Kiara nyugtatgatja őt, ekkor Lajosnak nagyon gyanús lett Kiara, de egyelőre nem faggatja őt. Ági állapota a javulás helyett még jobban súlyosabbodik, ezért Jani mindenképp megakarja találni a tettest és bosszút akar járni. Míg Laci nincs otthon, Virág kiszökik otthonról és elmegy Ági lakására, majd ott kiderül hogy nincs ott Ági.
24. 24. 24. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. november 29.
Amikor Virág megtudja, hogy Ágit lelőtték és korházban van, azonnal odasiet és mikor szembesül vele, hogy Ági állapota súlyosabb lett összeesik és elájul. Laci keresi Virágot, nagyon ideges lesz és azt hiszi Ákos szöktette őt meg. Endre nem akarja elhinni, hogy Kiara bérelte őt föl, ezért inkább hazatér, ahol Lajos közli vele, hogy Kiara nagyon furcsán viselkedik.
25. 25. 25. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 2.
Lajos megpróbál beszélni Kiarával és kérdőre is vonja, azonban a lány mindent letagad. Ági felébred a kómából és megtudja, hogy itt van az anyja. Laci egyre idegesebb, így elmegy a rendőrségre, hogy eltűnt Virág.
26. 26. 26. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 3.
Virág hazatér, és mivel Laci otthon volt ezért brutálisan megveri Virágot, mert elment és kérdőre vonja. Kiara felbérel egy bérgyilkost, mivel ha Endre rájön, hogy ő raboltatta el kiköltözteti, de ő minden áron a lakásba akar maradni. Ági mindent elmond Janinak, azon kívül hogy lehet Lajos a gyereke apja, de Jani megérti őt.
27. 27. 27. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 4.
Ákos elmegy feljenteni az apját, mivel bántalmazta Virágot, ám Laci ezt nem nézi jó szemmel. Endrét egy idegen szám elhívja egy elhagyatott helyre, hogy ,,üzleti ügyben" találkozzanak. Ágit épp kiengednék a korházból, ám kiderül hogy lebénult, nem tud járni.
28. 28. 28. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 5.
Virág úgy dönt el vállik férjétől, és Ákos tamogatja az anyját. Kiara tudomására jut, hogy Ági lebénult, ezért megörül. Az Ágit való lelövés tettesét továbbra is keresik. Endre elmegy a találkára és szembesül vele, hogy két öltönyös fickó pisztollyal várja őt.
29. 29. 29. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 6.
Endre mielőtt megölték volna, elfutott. Kiara újra megpróbál beszélni Janival, de a férfi nem hajlandó vele beszélni, mert tudja, hogy az ő embere lőtte el. Laci tárgyalásán közlik vele, hogy Virág elakar vállni tőle.
30. 30. 30. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 9.
Nem elég, hogy Lacitól elváll Virág, de még 2 év börtöénbüntetést kap, amiről viszont Ákos nem tudom. Ági beszélni akar Lajossal, hogy valószínűleg tőle várandós, de ezt Kiara minden áron megakarja akadályozni, hogy Lajos megtudja. Janit értesítik, hogy elkapták a gyilkost, és Jani szinte 100%-ig biztos benne, hogy ez Kiara műve volt.
31. 31. 31. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 10.
Kiderül, hogy Ágit Márk lőtte el, aki korábban összeakart jönni Ágival, de Ági már együtt volt Janival és ezért bosszút akart állni Janin, de véletlenül Ágit találta el. Kiara megtudja ezt, és megpróbálja Márkot kihozni a börtönből. Virág elmondja Ákosnak, hogy apját 2 évre lecsukják, de Ákost csak a húga érdekli és folyamatosan róla faggatja Virágot.
32. 32. 32. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 11.
Kiara újabb tervet eszel ki, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon Ágitól, de ehhez ki kell juttatnia Márkot a börtönből, ami végül sikerül is neki. Virág továbbra is azt hazudja, hogy már ezer éve nem találkozott a lányával, de Ákos ezt nem akarja elhinni. Jani és Ági elhatározzák, hogy 1 hétmúlva összeházasodnak, bár Ági tolószékessége miatt nem felhőtlen az öröm.
33. 33. 33. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 12.
Kiara megbízza Márkot, hogy dugljon el drogot Ági autójában, amit véghez is visz. Eközben Ági és Jani mit se selytve az esküvőre készülnek, ami egész jó ütemben halad. Virág találkozgat egy pasival, aki megtetszik neki, bár Ákos elől még egyenlőre ezt is titokban tartja.
34. 34. 34. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 13.
Márknak sikerül eldugnia a drogot Ági kocsijában. Kiara megtudja, hogy 1 hét múlva lesz Jani és Ági esküvője, ezért erre a napra időzíti a tervét, ugyanis megbeszélte valakivel, hogy jelentse be Ágit drogkereskedés miatt. Virág elmondja Ákosnak, hogy ki az új barátja és azt is, hogy új barátja, Balázs oda költözik. Ennek azonban Ákos nem nagyon örül.
35. 35. 35. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 16.
Ági nagy nehezen közli Lajossal, hogy megházasodik, ám Lajos jól fogadta a hírt, aminek Ági megörült. Lajos úgy dönt elmegy Ági esküvőjére. Ezt Kiara megtudja és megpróbálja megakadályozni, hogy Lajos elmenjen Ági esküvőjére. Balázs és Virág nagyon jól megvannak, viszont Ákos és Balázs között folyamatos veszekések vannak, aminek Vóazonban Virág nem örül. Ákos azonban úgy dönt elmegy apjához látogatóba.
36. 36. 36. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 17.
Már csak néhány nap az esküvőig, ám Jani és Ági egyre izgatottabbak. Kiara úgy dönt, hogy az esküvő napján Endrét lelöki az erkélyről. Kati támogatja mindenben Ágit, viszont ő is szomorú hogy tolószékbe kényszerül. Balázs megveri Ákost, annyira felidegesítette őt és ezért Ákos választás elé vonja anyját ,,Én vagy Balázs?".
37. 37. 37. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 18.
Virág óriási hülyeséget csinál, elküldi a fiát és a fia el is megy, de minden áron meg akarja keresni a húgát és nem érti, hogy mért titkolják előle Ági hol létét. Ági feláll a tolószékből és újra tud járni, ezért hatalmas az öröm, ráadásül egyre csak közeleg az esküvő napja.
38. 38. 38. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 19.
Ákos elmegy néhány napra legjobb barátjához, Kristófhoz, aki szívesen befogadja házába. Virág és Ági találkoznak és Virág megtudja, hogy Ági újra jár és hogy férhez megy, aminek Virág nagyon örül, de mégse monhatja meg Ákosnak. Kiarának csodás kedve van, amvt Endre nagyon furcsál, ezért kérdőre vonja, de nem mondja meg neki az igazat.
39. 39. 39. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 20.
Virág nem tudja mit évő legyen, hisz Balázs miatt elküldte a fiát, ezért nagyon rosszul érzi magát. Ági és Jani már nagyban készülődnek az esküvőre. Kiara szól Daninak, hogy pontban 4-kor hívja fel a rendőrséget a drogbejelntéssel kapcsolatban, mivel pontban 4kor kezdődik az esküvő.
40. 40. 40. rész Helga Katalin Börény Lajos 2019. december 23.
Lajos épp indulni készül az esküvőre, amikor Kiara lelöki Endrét a balkonról. Endrével korházba siet és Lajos nem ment el az esküvőre. Ági és Jani kimondják, az igent, amikor hirtelen megjelennek e rendőrök, átkutatják Ágit kocsiját és letartóztatják Ágit. Jani nem érti ezt az egészet. Virág megmondja Ákosnak, hogy hol lakik Ági, ám mire Ákos oda ér, a rendőrök épp elviszik Ágit és ezt Ákos nem érti.
41. 41. 41. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 2.
Jani elmegy a rendőrségre és számon kéri, hogy miért tartóztatták le Ágit. Ákos haza megy és elmondja anyjának, hogy egy nőt elvittek abból al akásból, ahova az anyja küldte. Ákos azt hiszi, anyja rossz címet adott meg neki. Endre állapota súlyos, továbbá nem fog turdni soha többet járni.
42. 42. 42. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 3.
Jani megutudja mért tartóztatták le Ágit és azt gondolja e mögött is Kiara áll. Lajos nem érti az egészet, hogy esett le Endre a balkonról. Virág aggódik Ági miatt.
43. 43. 43. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 7.
Jani találkozni akar Kiarával és elmondja neki, hogy tudja hogy ő rejette a drogot Ági kocsijába. Ági továbbra is előzetesben van, 2 napja van a tárgyalási. Virág elmodnja Ákosnak, hogy Laci kérte meg őt, hogy ne szóljon Ágiról Ákosnak. Ákos még mindig nem érti, hogy mért titkolták előtte.
44. 44. 44. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 8.
Ákos ügyvédet fogad Ági számára, de Ági nem érti milyen Ákos, mert ő neki Virág azt mondta, hogy Ákos autóbalesetben életét vesztette. Kiara megtudja, hogy 2 nap múlva lesz Ági tárgyalása, ezért egy tanút fogad Ági ellen. A rendőrség nyomoz Endre ügyében, ugyanis nem lehet véletlen, hogy egy időben lökték le Endrét és vitték el a rendőrök Ágit.
45. 45. 45. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 9.
Balázs megpróbálja kirabolni Virágot, de majdnem lebukott. Ági tárgyalása napról napra közeledik, pedig Ági ártatlan. Ákos nem tudja mit évő legyen, de ő Kiarára gyanakszik, hogy ő csukatta le Ágit.
46. 46. 46. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 10.
Endre továbbra se tér magához és az orvos szerint ha továbbra se tér magához, akár meg is halhat. Balázs ellopja Virág kocsiját, de Virág semmit se sejt, hogy Balázs valójában kicsoda. Ági tárgyalásán az ügyvéd beszéde után a bíró úgy ítél, hogy Ági szabadon távozhat, ám ekkor Fanni egy Ági elleni vallomással megjelenik.
47. 47. 47. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 13.
48. 48. 48. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 14.
49. 49. 49. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 15.
50. 50. 50. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 16.
51. 51. 51. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 17.
52. 52. 52. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 20.
53. 53. 53. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 21.
54. 54. 54. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 22.
55. 55. 55. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 23.
56. 56. 56. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 24.
57. 57. 57. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 27.
58. 58. 58. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 28.
59. 59. 59. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 29.
60. 60. 60. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 30.
61. 61. 61. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. január 31.
62. 62. 62. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 3.
63. 63. 63. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 4.
64. 64. 64. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 5.
65. 65. 65. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 6.
66. 66. 66. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 7.
67. 67. 67. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 10.
68. 68. 68. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 11.
69. 69. 69. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 12.
70. 70. 70. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 13.
71. 71. 71. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 14.
72. 72. 72. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 17.
73. 73. 73. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 18.
74. 74. 74. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 19.
75. 75. 75. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 20.
76. 76. 76. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 21.
77. 77. 77. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 24.
78. 78. 78. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 25.
79. 79. 79. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 26.
80. 80. 80. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 27.
81. 81. 81. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. február 28.
82. 82. 82. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 2.
83. 83. 83. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 3.
84. 84. 84. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 4.
85. 85. 85. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 5.
86. 86. 86. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 6.
87. 87. 87. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 9.
88. 88. 88. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 10.
89. 89. 89. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 11.
90. 90. 90. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 12.
91. 91. 91. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 13.
92. 92. 92. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 16.
93. 93. 93. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 17.
94. 94. 94. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 18.
95. 95. 95. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 19.
96. 96. 96. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 20.
97. 97. 97. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 23.
98. 98. 98. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 24.
99. 99. 99. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 25.
100. 100. 100. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 26.

101-200. rész[szerkesztés]

# Cím Rendező Író Premier
101. 101. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 27.
102. 102. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 30.
103. 103. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. március 31.
104. 104. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 1.
105. 105. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 2.
106. 106. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 3.
107. 107. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 6.
108. 108. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 7.
109. 109. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 8.
110. 110. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 9.
111. 111. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 14.
112. 112. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 15.
113. 113. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 16.
114. 114. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 17.
115. 115. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 20.
116. 116. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 21.
117. 117. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 22.
118. 118. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 23.
119. 119. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 24.
120. 120. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 27.
121. 121. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 28.
122. 122. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 29.
123. 123. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. április 30.
124. 124. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. május 4.
125. 125. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. május 5.
126. 126. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. május 6.
127. 127. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. május 7.
128. 128. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. május 11.
129. 129. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. május 12.
130. 130. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. május 13.
131. 131. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. május 14.
132. 132. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. május 15.
133. 133. rész Helga Katalin Börény Lajos 2020. május 18.
134. 134. rész Helga Katalin Sebestyén Magdolna 2020. május 19.
135. 135. rész Helga Katalin Sebestyén Magdolna 2020. május 20.
136. 136. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. május 21.
137. 137. rész Helga Katalin Sebestyén Magdolna 2020. május 22.
138. 138. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. május 25.
139. 139. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. május 26.
140. 140. rész Helga Katalin Peller Zoltán 2020. május 27.
141. 141. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. május 28.
142. 142. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. május 29.
143. 143. rész Csuha Péter Sebestyén Magdolna 2020. június 1.
144. 144. rész Csuha Péter Sebestyén Magdolna 2020. június 2.
145. 145. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 3.
146. 146. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 4.
147. 147. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 5.
148. 148. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 8.
149. 149. rész Csuha Péter Sebestyén Magdolna 2020. június 9.
150. 150. rész Kompaktor Erika Peller Zoltán 2020. június 10.
151. 151. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 11.
152. 152. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 12.
153. 153. rész Kompaktor Erika Kechnyec János 2020. június 15.
154. 154. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 16.
155. 155. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. június 17.
156. 156. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 18.
157. 157. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 19.
158. 158. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 22.
159. 159. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 23.
160. 160. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 24.
161. 161. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 25.
162. 162. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. június 26.
163. 163. rész Kompaktor Erika Varga János 2020. június 29.
164. 164. rész Kompaktor Erika Varga János 2020. június 30.
165. 165. rész Kompaktor Erika Börény Lajos 2020. július 1.
166. 166. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. július 2.
167. 167. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. július 3.
168. 168. rész Stráp Éva Sebestyén Magdolna 2020. július 6.
169. 169. rész Kompaktor Erika Varga János 2020. július 7.
170. 170. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. július 8.
171. 171. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. július 9.
172. 172. rész Kompaktor Erika Nigodén Gerda 2020. július 10.
173. 173. rész Kompaktor Erika Sebestyén Magdolna 2020. július 13.
174. 174. rész Stráp Éva Nigodén Gerda 2020. július 14.
175. 175. rész Stráp Éva Nigodén Gerda 2020. július 15.
176. 176. rész Stráp Éva Sebestyén Magdolna 2020. július 16.
177. 177. rész Stráp Éva Nigodén Gerda 2020. július 17.