Szerkesztő:Lois131/Napló

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szerkesztési naplóm (saját célra)[szerkesztés]

Délelőtt és délután javítottam néhány hibát, és persze járőröztem. Valamint létrehoztam ezt az allapot, hogy legyen ilyenem is :) - EmusWikiMetropolitan Police peaked cap side.jpgÜzenet 2020. augusztus 20., 16:23 (CEST)

Ma 18 hibát javítottam ki az Ellenőrzőműhelyben. Ez nem nagy szám, de ma csak ennyire volt időm. Sajnos keményen be kell osztani az időmet, ha mást is szeretnék csinálni. Emellett persze helyesírási hibákat is javítottam, mert abból ugye irtózatosan sok van sajnos. És még szeretnék szócikkeket is bővíteni, de mikor, azt még pontosan meg kell szerveznem. De ki tudja, talán holnap vagy a jövő héten arra is lesz időm :) - EmusWikiMetropolitan Police peaked cap side.jpgÜzenet 2020. augusztus 21., 17:26 (CEST)

És azt még hozzá teszem, hogy az időmet nemcsak én osztom be. Nagyban függ a levakarhatatlan sziámi kisasszony macskám kedvétől is :-) - EmusWikiMetropolitan Police peaked cap side.jpgÜzenet 2020. augusztus 21., 17:32 (CEST)

Ma csak 12 hibát javítottam, és néhány helyesírási hibás cikket is. Meg egy kevés járőrözést is csináltam. De mentségemre szolgál, hogy délelőtt fordítanom kellett :-) - EmusWikiMetropolitan Police peaked cap side.jpgÜzenet 2020. augusztus 22., 17:38 (CEST)

Eddig csak járőrködtem, és 1-2 ásványnak az infoboxát frissítettem. De ennek még folytatása következik az elkövetkező napokban/hetekben. És persze indulok javítani most, mert az még elmaradt a mai napon :-) - EmusWikiMetropolitan Police peaked cap side.jpgÜzenet 2020. augusztus 23., 16:00 (CEST)

Tegnap leginkább járőröztem, és néhány ásvány infoboxát frissítettem. És készítettem egy Excel táblázatot (persze csak a gépemen) az "összes" ásványról. Azért tettem idézőjelbe az összes szót, mert nem szó szerint kell érteni, mert az az összes szerintem közel sem annyi, csak valamennyi. Mondjuk elég sok. Majd idővel bővülni fog. És minden fontos tulajdonságát az ásványoknak ebbe a táblázatba fogom gyűjteni (pl. osztály, megjelenés, szín, fény, átlátszóság, sűrűség, stb) (párhuzamosan dolgozom: wiki -> táblázat). Szerintem tökjó elfoglaltság!!!!! :-)

Ma járőröztem, és folytattam az infoboxok bővítését - EmusWikiMetropolitan Police peaked cap side.jpgÜzenet 2020. augusztus 25., 16:22 (CEST)

Az előző napokon járőröztem, és javítottam. Ma csak járőröztem eddig. Komolyan mondom, felnézek azokra, akiknek több idő jut wikizni :-) :-) - Lois131Metropolitan Police peaked cap side.jpgMi a gond? 2020. szeptember 1., 17:37 (CEST)

Járőröztem a napokban leginkább. Ma viszont már volt időm szerkeszteni, javítani is. Az ásványok infoboxát javítgatom. Pótlom, amik hiányoznak. Csak a baj az, hogy ezeket az adatokat más-más weboldalról lehet csak összeszedni, és ezért nagyon lassan tudok haladni. Pedig tökjó dolog együtt látni a tulajdonságokat :-) - Lois131Metropolitan Police peaked cap side.jpgMi a gond? 2020. szeptember 5., 16:38 (CEST)

Már régen jártam erre. Kicsit a való életben tevékenykedtem, ezt tudom mondani. No meg rátaláltam egy újfajta hobbira, és az elvette - szó szerint - minden időmet. Kicsit fanatikus voltam :D De már megoldottam :) No meg volt egy komoly izomhúzódása a bal karomnak, ami nagyon-nagy fájdalommal járt. Írni se tudtam (mivel tíz ujjal gépelek, de akkor ez nem ment). Szóval hamarabb jöttem volna, ha nincs ez a balesetem :-) Ma csak járőröztem egy keveset. Lois131Metropolitan Police peaked cap side.jpgMi a gond? 2021. március 27., 18:14 (CET)