Szerkesztő:Lkillik/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A 2001-ben alapított BPO egyike a legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó és adószakértő cégeknek Magyarországon. Az elsősorban magyar és külföldi tulajdonú kis és középvállalkozásokra szakosodott BPO ügyfelei között multinacionális és tőzsdén jegyzett vállalkozások magyarországi leányvállalatai is megtalálhatóak. A budapesti irodában közel 50 magasan képzett könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó és bérszámfejtő dolgozik.

Tevékenységek[szerkesztés]

BPO tevékenységét négy fő szolgáltatási csoportba lehet sorolni. Ezek a:

  • Könyvvizsgálat
  • Könyvviteli szolgáltatások
  • Adótanácsadói szolgáltatások
  • Bér és munkaügyi szolgáltatások

Iroda[szerkesztés]

BPO 2009. júniusában költözött jelenlegi székhelyére a Zichy Residence irodáhazba (1146 Budapest, Zichy Géza u. 5). Az irodaház kiváló közlekedése mellett a városliget közvetlen szomszédságában, zöld övezetben található. Az irodaház elegáns homlokzattal, reprezentatív belső terekkel és nagy belmagassággal rendelkezik.

Nemzetközi kapcsolatok[szerkesztés]

BPO 2005-ben csatlakozott az MGI nemzetközi szövetségéhez és jelenleg egyedüli tagként képviseli Magyarországot a szervezetben. Az MGI a világ 85 országában 300 irodájával jelen lévő, 6000 szakemberével, 66 év tapasztalatait felhasználva lett a világ egyik legnagyobb független könyvvizsgáló, könyvelő és adótanácsadó szövetsége.

Tagságok[szerkesztés]

BPO által nyújtott egyes szolgáltatások hatósági engedélyekhez, kötelező kamarai regisztrációhoz kötöttek. Ennek megfelelően a következő tagságokkal rendelkezik BPO:

  • Magyar Könyvvizsgálói Kamara nyilvántartási szám: 002331
  • Igazságügyi Szakértői Kamara: 009323
  • Adótanácsadók Egyesülete

További információk[szerkesztés]

http://www.mgi-bpo.hu

http://www.mgiworld.com