Szerkesztő:Kiss István Zoltánné Judit

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

2009. december 16., 15:20 (CET)Szerkesztő: Kiss István Zoltánné Judit

Az Édesanyák szerelmes szíve fájdalmai a Földi Világunkban.[szerkesztés]

2009.november 30. Budapest.


      Az Édesanyák szerelmes szívének fájdalmai 
                 a Világunkban.  
 Szégyen ami a Világunkban van! Miért nem tanulunk  az elmúlt idők hibáiból.

Nem azért születtünk meg, hogy fölöslegesen meghaljunk mások hibáiból. Az ártatlanul meghalt embereket megsíratom, fáj értük a szívem és gyászolom őket, pedig nem az én gyermekeim, férjeim, rokonaim, hozzátartozóm.

 Miért kell feleslegesen meghalniuk az embereknek betegségben, fájdalomban, erőszakban, gyílkolásban, háborúban, balesetben. Mi lesz a jővőnkel, mi lesz az ártatlan gyermekekkel, Ők nem tehetnek erről,sőt semmiről nem tehetnek, a sok ostobaságról, butaságról, rossz döntésekről, a felnőtekről veszik a példát, mi neveljük fel őket, ha jót látnak jók lesznek, ha rosszat látnak, akkor is jók lesznek, mert Ők nem akarnak rosszak lenni. Nagyon kevés férfi segít ebben a nagy feladatban. Pedig a felelőség közös, mert közös a gyermek és úgy tesznek, mintha nem is az ő felelőségük lenne, milyen világra születnek gyermekeink. Kik a felelőlősök a kíméletlen halálukért? Miért, hiszen szerelemből születnek meg illetve születünk meg, - nem igaz?-. Hol van a válasz?
 Miért nem tudnak a - Nagy Férfiak - egy Édesanya szívével, lelkével, testi fájdalmaival, őszinte szeretetével együtt érezni. Amikor a Földi világra hozzák a gyermekeket, a szerelemben fogant közös gyermeküket, mert ha csak egy gyermek születésével járó minden testi-lelki fájdalmat a nagy féfiaknak "nekik" kellenne megélni, végig szenvedni, átérezni, vérben fürödni az új életért, és karjába fogni azt drága, nagyon drága újszülöttet, azt az ici-pici gyermeket. Azt a nagy kincset és dédelgetni, szeretni, vigyázni rá és óvni minden rossztól.
 - "Soha nem jutna eszükbe, hogy öljenek, bántsanak, verekedjenek, gyílkoljanak, erőszakoljanak," hiszen őket is Édesanya szülte meg nagy fájdalomban, és vérben. Miért nem gondolnak erre, amikor gonosz tetteiket teszik meg - " mit szólna hozzá az én nagyon drága egyetlen Édesanyám"? -
  "Egy életre megtanulnák megbecsülni az életet, és Tisztelni a Nőt az Édesanyát és a nagy igazi Életet." Mert a legnagyobb kincs az Élet amit csak egyszer élhetünk meg, mert nincs több belőle és nem a Pénz, az Arany, a Hatalom, az Uralkodni vágyás, a Zsarolás, Megalázás, Kisemmizés, Éheztetetés, Félelemben tartás, aki ezt nem érti meg végre, az nem érdemes az Életre, nem érdemli meg a Napot és annak éltető sugarát, melegét, a Holdat, a Csillagokat, Fényt, a Fákat, a Vízet, a Madarak zenéjét és a sok csodálatos dolgokat ami létezik a Földön és az Univerzumba.
  "Nem lenne soha sehol a Földi Világunkban - Háború -  fölösleges vérontás a semmiért" ( Homok buckákért)
 Miért nem tudnak úgy gondolkodni, a "Nagy Férfiak" hogy: nemes lelküek, "Tisztelettudó" önzetlen, becsületesek, odaadó, feltételnélküli szerető, szerelmes, "megbízható fiúk, férfiak, férjek, Édesapák, Nagyapák, Dédapák legyenek, akikre igazi büszkeséggel tekinthetünk fel és biztonságban érezhetjük magunkat, és családunkat. Mert ez az igazi élettárs egy életre, amely nagyon hosszú, göröngyös, tele van megpróbáltatásokkal, nehézséggel, nagy fájdalommal, kínnal.
 Akik vigyázzák, őrzik Tisztelik az életet, a Világunkat és az Édesanyáikat, a gyermekeket és az igazi Nőt. Nem a háborúra szüljük meg gyermekeinket, hogy mások uri kedvtelésből, hatalaomvágyból megöljék őket. Mi kell ahhoz hogy végre Világbéke legyen a Földi Világunkban, mi kell hozzá? - olyan nehéz ez! -
 Ezt elérni, csak megfelelő, felelőségteljes, becsületes, fedhetetlen, őszinte, céltudatos hozzáállás kell. Ne a fegyverekkel legyenek erősek ne az legyen a megoldás, úgy nagyon könnyű, megtenni tehetségtelen megoldásnak tartom.
 Nem olyan nehéz, - mindenki nézzen Önmagába és egyikük-másikuk szégyeljék el magukat, ha nem képesek rá, mert gyenge emberek. Akkor bűnbocsánatot kérjenek, minden egyes emberi életért, de nem fognak kapni megbocsátást.
 A pénz, a hatalom, az uralkodni vágyás, a háremek, a rabszolgaság, a kapzsiság, az erőszakosság, a részegség, az ostobaság ez olyan kicsinyes, semmit nem érő férfiúi butaság.
 Képesek egy homok buckáért, ölni, vérfürdőt rendezni, népeket kiírtani a semmiért. Ők akik a fegyveri megoldást választják, meg azok akik a parancsokat osztogatják, elfelejtik, hogy a koporsóban nincs élet és homokká változnak Ők is.Ezt nagyon elfelejtik.
 Nem ilyen fiúkat, férfiakat akartunk és akarunk világra hozni, így nem érdemes, érdemtelenek az életre. És térdeljenek le Édesanyjuk lába elé, és kérjenek bocsánatot, és ha elég bátrak, nézzenek Édesanyjuk könnyes szemébe és érezzék szíve fájdalmát. 
 
  Te nem fiút akartál, tudom, de belátom gyenge vagyok az igazi életre, belátom hibáimat és megváltozom, igérem a Szent egy Istenre. Olyan leszek aki méltó az élethez, az igazi Életre és köszönöm, hogy Világra hoztál, és feltételnélkül szeretsz, ami örökké tart, ami az én igazi örökségem és kincsem, az életem végéig. Szeretlek Édesanyám!
 Aki szereti és Tiszteli az Édesanyját, az szereti és tiszteli az egy feleségét és gyermekeit.
 - Milyen mocskos dolog egy édesapa részéről, hogy a saját gyermekével hál, megerőszakolja, megveri, megalázza, bezárja évekre a pincébe, eladja mint egy állatot. -
  Mi van a férfiak agyában, csak szemét, piszok, milyen világot képzelnek el, hogy minden mocskos dolgot amit csak akarnak, megtehetnek lelkiismeret furdalás nélkül. Honnan veszik a jogot, a bátorságot, ki engedte meg nekik. (betegek)- minden tettükben.
  - Hozzá teszem, azért vannak kivételek, akik nem tartoznak ebbe a kategóriába, még szerencse, hogy Ők vannak és lehet rájuk számítani és vigyáznak ránk és őszintén szeretnek és tisztelnek bennünnket Édesanyákat.
 Nincs annál szőnyűbb az életben amikor el kell temetni a gyermeket, a férjet, a hősi halottakat és csak esetleg egy zászló és díszsortűz jár az özvegynek, meg szociális, segély!
  Ez úton kérem Tisztelettel minden olyan embert aki tud tenni annak érdekében, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket, intézkedéseket a békéért, a biztonságért, az Életünkért. Előre is köszönöm.