Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:JediX85

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Sonic Adventure[szerkesztés]

A Sonic Adventure játékot 1998-ban adta ki a SEGA az utolsó konzoljára, a Dreamcast-re. A játék második kiadása, a Sonic Adventure DX: Director's Cut 2003-ban lett kiadva Nintendo GameCube-ra és Windows-ra. A játék itt számos újítást kapott.

Karakterek[szerkesztés]

Játszható Karakterek:[szerkesztés]

Sonic The Hedgehog: Sonic ez alkalommal is elindul legyőzni legnagyobb ellenfelét, Dr. Eggman-t (itt változik meg a neve Dr. Robotnik-ról Dr. Eggman-re). Eggman ez alkalommal az ő „kisállatját” is magával viszi, Chaos-t, aki a Káosz Smaragdokból szerzi és növeli erejét. A feladatunk az, hogy Sonic-kal megállítsuk Dr. Eggman-t és elpusztítsuk Chaos-t.

Miles „Tails” Prower: Sonic segédje, Tails már az első pálya után elérhető.A dolgunk az,hogy megmutassuk Sonic-nak, hogy a segítsége nélkül is képesek vagyunk elérni a célunkat.

Knuckles The Echidna: A Mester Smaragdot a különös lény, Chaos darabokra törte. A küldetésünk az, hogy összegyűjtsük a Mester Smaragd hiányzó darabjait és a helyükre tegyük őket.

Amy Rose: Sonic barátnője, Amy játszható karakter ebben a játékban. A felelősségünk lesz, hogy megtaláljuk a kismadár szüleit.

Big The Cat: Ez a vándorló halászkandúr és barátja, a kis béka Froggy járják a vidéket és halásznak. Big elveszíti Froggy-t, és nekünk meg kell találni és visszaszereznünk.

E-102 Gamma: Egy érdekes fordulat, Gamma, Eggman robotja gazdája ellen fordul és elődi és utódi verzióit is deaktiválja, egyben összebarátkozik Amy-vel.