Szerkesztő:Janzso

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Lelkiismeretesen áttanulmányoztam az ismertetőket, és úgy érzem, hogy megértettem ennek a közösségnek az alapelveit, és igyekszem hozzájárulni a céljaihoz.

Minőségbiztosítással foglalkozó alkalmazott vagyok az autóiparban, és ez a szakma úgy befolyásolta az észjárásomat, hogy a gyakorlatban mindenhol a hatékony megoldást keresem. Szerencsére az ipari környezetben nem váltam embertelenné, és továbbra is a párbeszéddel, az erkölccsel, és a lélekkel kapcsolatos kérdések érdekelnek. Amennyire a társadalomtudományok fogalmai általában nehezebben határozhatók meg a műszaki és természettudományok fogalmainál, éppen annyira nehezebb dolga van egy tudástárnak, ha társadalmi kérdésekben is egyszerű és megbízható eszközzé szeretne válni a felhasználók számára.

Betanulás céljából a minőségbiztosítással kapcsolatos szócikkek tartalmával kezdek el foglalkozni, és azon próbálom ki azt a szemléletet, amellyel majd súlyosabb cikkek módosítását szeretném javasolni azok szerkesztőinek.

Későn érő típus vagyok, és kissé komótos az észjárásom, ezért előre is elnézést kérek a közösség tagjaitól a botladozásaimért, és köszönöm a mentorom támogatását, igyekszem minél kevésbé terhetekre lenni.

2022.12.04