Szerkesztő:Hardmutant

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Minden kutyának eljön egyszer a napja
– Tony Montana, A sebhelyesarcú
Nyerni fogunk rajta, ha élvezeteket áldozunk föl, hogy fájdalmakat kerülhessünk ki.
– Arthur Schopenhauer
Másokkal tartasz? vagy az élen haladsz? vagy a magad útját járod? ... Az embernek tudnia kell, mit akar, és egyáltalán hogy akar.
– Friedrich Nietzsche
Az első ember, akinek eszébe jutott, hogy egy darabka földet elkerítvén így szóljon: ez az enyém, s aki elég együgyű embereket talált, hogy ezt elhiggyék, volt a polgári társadalom megalapítója.
– Jean-Jacques Rousseau

Üdvözlök mindenkit!

A nevem Zoli, Magyarországon élek. 1985-ben születtem. Szakterületem az informatika, azon belül hardver, szoftver, webdesign, webszerkesztés. Kedvenc elfoglaltságom filmek, sorozatok nézése, zenehallgatás, foci. Igazi zene, film és foci fanatikusnak vallom magam, egészen pici gyerek korom óta rajongók ezen dolgokért. Focit az 1994-es labdarúgó-világbajnokságtól nézek, kedvenc csapatom a Barcelona és Brazília. Filmeket még régebben nézek, és zenét is. Kedvenc filmem A Nagymenők és a Kánikulai délután. Kedvenc zenei stílusom a techno, disco, euro-dance. Hosszú éveket töltöttem különböző média formátumok tömörítésével, főként dvd és flac. Még a mai napig is néha rippelgetek ezt azt. Szeretek hosszan feküdni és csak élvezni a zenét, mikor egy csodás női hang felcsendül és az angyali hangján a levegőbe repít. Szeretek elnyújtózni és filmeket nézni naphosszat, összevetni a nagy filmek történelmével és elemezgetni. Szeretek filozófiai könyveket olvasni, szeretek elmélkedni és meditálni, bár ez néha nehéz, mert a rohanó világ zaja néha nem hagy nyugodni, még van hová fejlődni, de azért nem panaszkodom. A Wikipédiát filmek, sorozatok, könyvek és zenei kislemezek/albumok írására fogom használni. Rajongótól rajongónak.