Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Ferike88/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Valiczkó Ferenc[szerkesztés]

Valiczkó Ferenc (Győr, 1988. november 18.) botrányhős, élsportoló, elismert zeneművész, gépipari szakértő, evolúciós különlegesség, lovászpatonai csodagyerek.

Élete[szerkesztés]

2007-ben kezdte egyetemi tanulmányait a Nyugat-magyarországi Egyetem (akkori Berzsenyi Dániel Főiskola) Savaria Egyetemi Központ testnevelő - edzői szakán. Sokoldalú egyéniségére jellemző, hogy a sport, a zenei élet és a gépipar területén is kiemelkedő eredményeket ért el.

Sport[szerkesztés]

Sportszakos hallgatóként aktív tagja volt a Mennyei Megyei labdarúgásnak a Vanyola SE színeiben. Karrierjének a 2012. novemberében történt igazságtalan meghurcoltatása vetett véget, melynek során a jegyzőkönyv szerint agresszív támadójátéka és hihetetlen cselei miatt a játékvezető piros lap felmutatásával fegyelmezni próbálta. A heves vérmérsékletű játékos azonban ezt nem vette jónéven és kifejezetten izmos jobb karjának meglendítésével ,,szájon ütötte a játékvezetőt, aminek következtében felrepedt a szája." Az eset következtében Valiczkó egy éves eltiltást kapott, amely derékba törte addig fényesen felfelé ívelő karrierjét. A továbbiakban eme sajnálatos eset miatt a horgászat felé fordult, melyben szintén kiemelkedő eredményeket tud felmutatni a mai napig is. Bár sajnos nevezetes eredmènyeket nem.

Zenei élet[szerkesztés]

Valiczkó nem csak mint sportoló, hanem mint kultúrember is jelentős. Személyiségét jól jellemzi, hogy mind egyéni, mind formációban való szereplése maradandó élményben részesíti a hallgatóságot. Szakterülete a tangóharmonika, valamint az éneklés. Stílusához legközelebb a mulatós zene áll, melyet mesteri szintre fejlesztett. Mi sem mutatja jobban zenei szakértelmét, mint a felkérések a különböző kulturális rendezvényeken való folyamatos fellépésre.

Szakmai Karrier[szerkesztés]

Valiczkóról már kiskorában tudták, hogy egyszer nagy ember lesz, de ezt senki nem gondolta volna hozzá téve, hogy oviban is már Tangóharmonika és Csőkulcs volt a jele. A sikeres autószerelő vizsga után, amit természetesen mester fokon végzet el egyből el is kezdte szakmai karrierjét építeni. És nem is akár hogy több műhelyben is dolgozott, de kiváló munkájára és tehetségére az utóbbi időben derült fény, amikor is nem kisebb cégek, mint a Toyota és a BMW kezdett érdeklődni utána. Az persze rejtély honnan szereztek annyi pénzt, hogy ezt a géniuszt a Magyar MacGyver-t meg tudják fizetni.