Szerkesztő:Fenikkusu~huwiki

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Segítségkérés mentortól életrajz feltöltéséhez[szerkesztés]

Segítséget kérek, lehetőleg RepliCArter, vagy HoremWeb mentoroktól, ha van szabad kapacitásuk és kedvük is bébisintérkedni mellettem. :)

RepliCarter azért lenne jó választás, mert -hozzám hasonlóan- gyöngyösi, HoremWeb meg nagyjából olyan jól tud angolul, mint én, és a jövőben esetleg angol nyelven is írnék a Wikipédiába. Mellettük szól az is, hogy a kínaiak életfelfogása, valamint Egyiptom misztériuma egyaránt közel áll a szívemhez, csakúgy, mint a két kultúra között összekötő kapocsként szolgáló indiai (ha nem tévedek).

Első Wikipédiás feladatnak egy életrajz feltöltésére kért fel egy kedves ismerősöm, egy, Dr. Horn Péter életrajzához hasonlóéra.

Én vállalom, hogy tüzetesen áttanulmányozok minden online elérhető, ide vonatkozó segítséget. Amit kérek, az (vélhetően ritka) segítség ha netán elakadnék, tanácstalanná válnék, illetve a feltöltendő életrajz véglegesítése előtt annak ellenőrzése a mentorom által. Szeretnék minőségi, hibátlan munkát kiadni a kezeim alól.

Azt hiszem, könnyű dolgom lesz a kódolós és a szövegszerkesztői résszel, mert idén szereztem számítástechnikai szoftverüzemeltetői végzettséget, és még 2000 környékén magánszorgalomból megtanultam programozni a Darkbasic programnyelven. Emellett 3 szemesztert végeztem el egy egyetemen pszichológia szakon, ahol volt alkalmam hivatkozásokkal tarkított munkákat írni. Tudok önállóan dolgozni.

Köszönöm annak, aki segítőmül szegődik.

Üdvözlettel: Fenikkusu